lördag 22 maj 2010

Milo min Milo och vackra magen


Milo visar upp sin nya fina sommarhatt.
Och jag visar upp vår Plutt som bor i magen. Vecka 26+6 idag. Imorgon går vi in i v 28 och det känns fullständigt makalöst.
Lite kul mitt i allt halsbrännselände är att jag numera kan gömma grejer i vecket mellan bröst och mage.
Jag menar, en som alltid haft och fortfarande har relativt blygsam hatthylla är det som sagt nästan kul när behagen trillar ner på magen som hos en gammal tjock tant.
Nu undviker jag av rent hygieniska skäl att lägga saker där, men jag kan om jag vill och bara det räcker för att roa mig en stund.

9 kommentarer:

Mia sa...

Vad fin han är Milo! och magen oxå, karamar från Stockholm

Anonym sa...

Vilken underbar bild på Milo med hans fina sommarhatt. Och lika underbar bild på Plutt-boningen! Härmed med hylla att gömma saker i, fast glöm inte om du nu skulle gömma något på hyllan! Men för kul så lägg gärna något där, eller ställ kaffemuggen eller så, bara för känslan av att ha en hylla att använda till något onyttigt!
God natt, sov gott!
//Maggan1

Anonym sa...

Söta MILO! Vi har tur denna helg igår fixade "mitt" bolag box efter ca 2 mån strul , vill inte skriva vilket. De ringde(pingstafton) och jag fick en chock (positiv) sådan.,. Yackade faktisk för han har varit bäst hela tiden.Skrev ned allt som sas utifall att.
idag skall bli åska igen kanske men jag struntar i allt o drar ur sladdarna o går på fest. min mamma tar bikarbonat mot halsbränna .
Det gör jag med bättre än allt de säljer på apoteket plus en o annan Ramlösa. Fortsatt trevlig helg krama Milo-go

Birgitta & Nyfikne Herrn sa...

Vilken vacker mage du har! Skulle vilja klappa på den!
Milo är SÅÅÅÅÅÅÅÅ söt i sin hatt!
Kramar
Birgitta & Nyfikne Herrn

Anonym sa...

Du har ju en jättestor mage! men du har väl inte gått så många månader än? eller? är det en pojke eller flicka? :)

Anonym sa...

Fin bild på Milo och magen!:-)

/Madeleine

Anonym sa...

med risk för att göra marcus ledsen så tycker jag att milo blir mer och mer lik sin söta mamma varje dag! :)

Öländskan sa...

Hej, är du verkligen säker på att det inte bor två Pluttar i magen? Det är ju ändå 2 månader kvar till Titt-Ut. Må så bra du bara kan. Kram

Anonym sa...

Du vet väl att det är typ 1 person per år i Sverige som drabba av listeria.. det är nog större chans att bli överkörd på gatan. Men eftersom du verkar var lite av den oroliga typen :-) så kan du frysa allt kallskuret/kött innan du äter det. Då dör alla bakterier och du kan äta hur mycket parmaskinka/salami m.m. som helst.