fredag 22 oktober 2010

design a'la mig

Tröttnade nyss på min garderob, eller snarare det faktum att inget därinne passar längre och att jag är en sådan typisk samlartant som inte vill slänga något, ens när saken helt klart gjort sitt, så jag tog saxen i egna händer och klippte sönder ett gäng tröjor och tunikor. Bara sådär. Ritch rakt av nerifrån och upp en bit på framsidan. Och vips så har jag nu flera tygstycken att ha på mig för dessa sönderklippta varianter funkar kanon på amningslinnerna jag hamstrat åt mig från HM. När inget sitter åt känner jag mig inte så tjock (dessutom ger en A-form på överstycket en snyggare hållning på alla sätt) och så är det, detta är det stora plusset i projektet, mycket lättare att hiva fram tutten vid behov.
När amningstiden sen är över och jag förhoppningsvis lite nättare igen kommer jag lättare kunna slänga dessa trasiga plagg och därmed få mer plats i garderoben. Bra va!

Nu ska jag kolla upp lite behandlingar inför nästa vecka. Två tänkte jag börja med. Vad tror ni, fotvård och massage eller ska jag lyxa till med manikyr och ansiktsbehandling? Världens bästa pappa ser till att den lika bra mamman mår bra och nästa vecka är det dags för lite skön Jonnatid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är ju helt fantastisk, vilken företagsamhet, som i sin tur resulterar i helt "nya" kläder att ta på!
Om jag vore du så skulle jag välja fotvård och massage i första hand. Det riktigt längtar jag efter. Skulle kännas helt perfekt för min del.
Vad skönt att du får lite Jonnatid nästa vecka, det är du värd och "världens bästa pappa" kan behövalite "barntid".
Kram till alla i familjen från Maggan1

Helene sa...

Jag röstar också på fotvård och massage. Låter riktigt skönt!

ingy sa...

Tips är Skin and beauty på Gamla Rådstugugatan. www.skinandbeauty.se

Dit går jag, de är grymt duktiga och det är härligt lyxigt! ;)