torsdag 28 oktober 2010

har bestämt mig

Efter att ännu igång ha tvingat in min röv, numera size bauta i de nya jeanstightsen (bara för att se om jag verkligen behöver XL och jo det gör jag) kan jag konstatera att till i januari, då vi ska resa till kanarieöarna med familjen ska jag känna mig fit(are) och inte behöva ha några x i kläderna alls. Då ska inget tvingas i någonting och jag ska känna mig ok i bikini. Bra va.
Jag har ännu ingen viktpanik eller så, äger ju inte ens en våg att väga mig på, men det är verkligen inte roligt när allt är så slappt och sladdrigt som det är och inte kommer in i kläder. Nu är jag ju stolt ägare till två par nya brallor och jag kan väl lugnt meddela att det inte var en dag för tidigt. Har hasat omkring i mysbyxor i snart tre månader och kände plötsligt att no more. Det var ju såklart inte det roligaste att behöva gå så högt upp i storleksskalan som till xl för jag menar extra stor? Jag? Nej känner inte igen mig i det, men nåväl, brallorna sitter hyfsat bra och det är inte av mystyg så jag är nöjd. För nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror nog du är en sån person som genomför det du bestämt dig för. Alltså är jag säker på att du inte hara några x i kläderna och en snygg bikini när ni åker till Kanarieöarna i januari.
Men det där sladdret som du beskriver det kommer att försvinna tror jag utan att du behöver panikbanta eller så. Ta´t bara lugnt, det fixar sig. Och ta sen på mysbyxorna när du är hemma och inne, för det är skönt med mysbyxor!
Kramar till dig och barnen. Hoppas Milo mår bättre nu och febern börjar ge sig.
//Maggan1

Sachiko sa...

Det är i ditt huvud. Du tror att du är större ut än vad du är. Jag träffade dig häromdagen och vi pratade och jag noterade verkligen inga viktproblem. Tvärtom ser du oförskämt fräsch ut, din lilla slyna. Hehe!
Hörde att du ev inte kan komma på lördag så det är ju trist, men om du trots allt får möjlighet så är mysbyxor också tillåtet. Ba så´ru vet.
Jag vill dessutom minnas att joggingoverallen är den finska folkdräkten. ;)

Pöss!

Sachiko