torsdag 14 oktober 2010

idag...

...har vi fixat klar halva buffén till helgens kalas. Känns mycket bra och det kommer smaka ännu bättre.

...kan jag konstatera att min tumme är som fastklistrad i röven. Inte ens trots att telefonen larmar lyckas jag ringa till sjukgymnasten. Vadan denna tröghet?

...är jag tacksam för att akupunkturen verkade efter sju behandlingar, blev bättre redan efter några stycken och sen riktigt bra men med vissa bakslag, som ikväll. Fast det är nog ersättningens fel. Mimmi hade råkat få den vanliga och då det inte är första gången efter den som hon får ont är det bara att stoppa undan den helt och fortsätta med mjölkfria varianten ett tag till. Men oj vad glad jag är att det inte längre är detta skrik varje kväll. Pust. Aku rules!

...har jag beslutat mig för att köpa ny dator snarast, även om jag inte har en aning och vart pengarna ska komma ifrån med tandläkarbesök om en vecka. Runt 8000 tror jag det skulle handla om då. Jihaa.
(ordning och reda, lån på fredag, ha ha, har ju kredit på onoff kom jag på :-))

4 kommentarer:

Josefin - ung mamma till LIAM sa...

Att det ska vara så dyrt att gå till tandläkaren :/

Gråa musen sa...

Så skönt för er alla att lilla magen mår bättre. Och så himla bra att ni hittat en ersättning som funkar för just henne. Ha nu en underbar helg och njut som bara den. Själv ska jag iväg en runda med familjen. Cyberkramar

Helene sa...

Det är vidriga priser man får betala hos tandläkare. Betala för tortyr, liksom. Hoppas du får tag på en ny dator till överkomligt pris! Jag var och köpte en ny skrivare idag, för den gamla skrivaren kom inte överens med min nya dator. Härligt att behöva köpa nytt när den gamla skrivaren funkar hur bra som helst...
Stort lycka till inför dopet!!

Anonym sa...

Spännande med buffén till dopkalaset. Den är ju viktigast. Sjukgymnasten kan du ta en annan dag.
Förstår din tacksamhet för akupunkturen, det är ju verkligen glädjande att den funkat så bra.
Lycka sen till med datorköpet, utan dator är det ju pest och pina tycker åtminstone jag. Jag har precis köpt mig en ny, men ingen laptop och så har jag inte hunnit installera den klart än heller så än så länge använder jag min gamla.
Önskar er allt gott inför morgondagens dop av lilla Mimmi! Kramar till hela familjen från Maggan1