tisdag 12 oktober 2010

humor?

Jag höll mig för skratt, minst sagt, när konduktörskan snällt informerade mig om att tåget vi satt på inte skulle till Norrköping utan till Göteborg. Tji fick jag som för en gångs skull kom tio minuter före avgång till plattformen.
Såklart hoppar jag på det tåg som står där utan en tanke på att det tio minuter senare kanske står ett annat, rätt tåg som är det jag borde hoppa på. Eller hoppa och hoppa, med barnvagn och två barn däri hoppar man inte så mycket.
Vår blixtvisit till Stockholm blev därmed inte så mycket blixt som ett väldigt segt dragande runt i Katrineholm och för andra gången svor jag på att aldrig resa ensam med två små barn. Fram tills min envisa hemresa solo hade vi det åter mycket trevlig allihopa och visst höll mungiporna på att mötas nånstans på hakan där ett tag, men nu efter att ha fått ältat eländet ett par gånger med Marcus kan jag nästan skratta åt det.
Fast bara nästan.
Eller vänta. Nu skrattar jag faktiskt.
Moahahahahahaa...

6 kommentarer:

Birgitta sa...

De´e´humor! Hahaha, kan förstå att det kändes tungt just då, men efteråt! Tack för att du delar med dig .)

Anonym sa...

Tur du har så mycket humor som du har, så att du i efterhand kan skratta åt det hela. Fast just precis då var det säkerligen inte så där himla kul. Men ett skojigt minne för framtiden är det i alla fall.
Ha det gott. Kram! //Maggan1

Anna sa...

Välkommen till Katrineholm säger jag!

Helena sa...

Sådär gör jag jämt fast med lokalbussarna, så katastrofen blir inte fullt så stor. Brukar ändå resultera i en del muttrande och fula ord.

Helene sa...

Om du hade suttit kvar på tåget så hade vi kunnat ta en fika ihop :-)

Anonym sa...

Hej! Du är rolig! Bra du kan se på saken med humor. Men är man disträ (åkomma bergis) , jag frågar alltid chauffören fast jag vet...o kan LÄSA , gör så för mitt lokalsinne är noll o har gjort så många tabbar alltså resor i onödan. Satt i en Europeisk Huvudstad vägrar säga vilken men stor o svor över att Svenskarna in te ens kan göra ordentliga kartor... Enligt "mitt" sätt att se på saken. Men till slut gav jag upp o chansade!!! kartan var rätt. Krama Milo-go o Mimmi.