torsdag 21 oktober 2010

utlottning


På lördag är det premiär i Stockholm. Vi ska dit är det tänkt. Kanske inte se showen just där och då (svårt med två små) men bara finnas där mitt i vimlet och känna premiärpulsen som lär vara hög. Marcus är redan där och gör vad som synes -repar, med sin polare Mats och ungdomshjälten Wayne. Hur coolt som helst.
Det blir stand up, poesi, rock och lite annat om man ska tro de insatta och premiären körs som sagt i Stockholm och Södra Teatern. Lördag it is dags, klockan halv åtta och sen bär det av runt lite här och var.

Nu har du chansen att få biljetter till premiären. Just Du och så Du. Två var får ni.
Fyra sammanlagt lottar jag ut här (eftersom det alltid kostar så jäkligt att gå och se bra saker. Nu är det ju så att det här antagligen är värt varenda krona men kanske är det ändå så att det finns annat du behöver kronorna till och tänker att fan... och då är det ju klockrent med en utlottning här istället. Eller hur?) 
Det enda du behöver göra är att skriva kort vad du istället ska spendera de 275 kronorna på som du sparar genom att få biljetter av mig. Skriv i kommentatorsfältet och glöm inte ange namn och din mailadress. Dessa kommentarer är för mina ögon endast.
Så shoot, låt fingrarna valsa så kanske vi ses på lördag.
Imorgon meddelas vinnarna.

Övriga turnestop ser ni här.

3 kommentarer:

Helene sa...

Synd att man bor så långt från Stockholm, annars hade jag lätt deltagit... :-)

Anonym sa...

Shit att man ska bo så långt bort, jag hade så gärna velat se och höra Marcus föreställning. Hoppas det kan komma någon liten "filmsnutt" på någon av era bloggar sedan när turnén är över.
Hälsa MMarcus och önska honom lycka till!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Måste bara komplettera min kommentar med att jag naturligtvis lyssnat på filmsnutten här i din blogg, och jag gillar verkligen det jag hör! Men det jag menade med "filmsnutt" i tidigare kommentar var en något längre "snutt".
Sen vet jag inte om det är fel på mitt headset och någon av högtalarna där, men jag hör Marcus lite dåligt när han läser. Men det där har dom säkerligen pejl på själva. Det är ju superviktigt att han verkligen hörs ordentligt för publiken, som ju verkligen gillar hans uppträdanden.
//Maggan1