tisdag 5 oktober 2010

läkarbeök x 2

Igår var jag med Milo hos en specialist på barnmottagningen. BVC-läkaren skickade remiss dit då Milo ett bra tag nu pillat på sitt vänstra bröst i tid och otid och vi hade lite oroligt börja undra varför. Underbara nyheter hursom var och är att EKG eller de andra kontrollerna inte visade någonting mer än på en väldigt frisk liten pojke som antagligen bara har valt just det vänstra bröstet att pilla på när han liksom vill gosa till det. Ungefär som när han pillar på våra handleder. Han kanske känner pulsen och sitt hjärtslag vår framtida lille läkaren. Skönt!
Redan innan Milos koll rusade jag till sjukhuset en sväng (som om jag inte rusar nog) med Mimmi för att gå på efterkoll och fick då veta att det inte var förrän idag, så en ny tur är avverkad och jag efterkollad. Såg bra ut allting och jag är redo att bli gravid igen!
Ha ha.
Nä då. Samma skämt som jag körde på Marcus. Vet inte om han var road. Fick recept på p-medicin (för en ev ny graviditet får vänta sina år nu) och ska väl ta och hämta ut dom när jag känner mig inspirerad. Detta amningsmaraton jag lever och hormonerna det för med sig lämnar mig torr som en öken vilket torde vara preventivt så det räcker ett tag till, men bra att ha lite piller att ta till sen när lusten börjar pocka på.

Nu ska jag och Mimmi (jo men visst blir det Mimmi, det är det enda som käns rätt) hämta Milo och sen ska vi museum för fika och skoj med Jess.


Håller tummarna hårt Carina! Och det kommer gå galant :-)

7 kommentarer:

Helene sa...

Vad kul att ni bestämt er för Mimmi! Jag tycker det är så fint!

Anonym sa...

Specialistläkare för att ungen pillar mycket på bröstvårtan ? Hoppas du skojar Jonna? Var glad så länge han inte ständigt i alla sammanhang drar och snor snoppen runt ständigt och jämnt som många småkillar gör då de verkligen är varse vad de har att snurra på.Allt är väl nyupptäckt för Milo över vad som känns bra och lugnande.Erogena zoner upptäckts tidigt. Du behöver verkligen inte vara orolig jag är mer orolig för dej som gör så stor sak av det här då jag av erfarenhet vet att andra mer besvärligare tider stundar och det inte sagt av en besserwissermorsa.

Anonym sa...

Så bra att specialistläkaren på barnmottagningen inte hittade något fel på Milo, utan att han är en helt frisk liten krabat. Men för min del tycker jag det är bättre att fråga en gång för mycket än en gång för lite. Och BVC-läkaren tyckte väl samma sak, hellre en specialistbedömning för mycket än en för lite.
P-medicin eller inte, that´s the question, men är ju inte aktuellt riktigt än med tanke på ökentorrheten ;-)
Hoppas museibesöket och fikat blev lyckat och att ni hade en trevlig eftermiddag!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Mimmi och Milo...väldigt fina namn!/ Monika M

Jenny sa...

Men herregud vilka människor det finns. Klart man oroar sig för sina barn, något annat vore väl konstigt. Bättre att kolla en gång för mycket liksom...
Skönt att ni fick hjälp i alla fall.

Jättesött namn ni valt till lillsessan.

Kram Jenny

Anna sa...

Vad konstigt livet ändå är... Först en sån lång kamp för att få barn, och sedan sätts det stopp med vilje för att livet inte ska skena amok alldeles!! ;)
Grattis till era två fantastiska, fina barn Jonna! Vad härligt att livet bjuder i överflöd ibland också!

Dpo sa...

Tänk på vårdköerna och resursbristen. Du borde sluta överanvända sjukvården. När du gör det snor du resurser för de som är sjuka på riktigt.

Get a grip bara.