tisdag 26 oktober 2010

snabbt lite hjälp

Nu har jag en ny dator. Jihaa! En HP. Men. Touchpaden på den är så inihelsikes känslig att jag inte kan skriva nåt utan att strula till det helt, fattar inte hur stänga av den heller så som på min gamla (denna) acer på den tiden då musen fortfarande funkade. Någon som vet? Med fungerande USB-portar behöver jag ju inte paden. Just nu.
Har lite bilds som jag vill ladda upp så jag hoppas få detta åtgärdat snarast. Nu vill Mimmi ha mat.

Tack på förhand!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gå in i Kontrollpanelen, skriv tangentbord eller touchpad i sökrutan, så hittar du säkert hur du ställer in och även stänger av eländesfunktionen för touchpad (gillar den inte heller, men har en stationär dator nu så jag slipper eländet).
Men som sagt, testa Kontrollpanelen där SKA det gå att ställa in.
//Maggan1

Anonym sa...

Hej o Grattis! kan inte hjälpa dig men på Passagen finns datorhjälp bl.a. Den mus jag har nu for runt som ett fyllo med flera liter i sig innan jag kom på hur jag skulle sköta fanskapet(svordom(förlåt) men jag var arg.. Vadå touch.. den FOR runt... behövde nyktra till o jag hittade den inte.... Motser bilder. kram

Frida sa...

Tryck två gånger på den lilla lysdioden på touchpaden för att stänga av den och samma sak för att sätta på den igen.

Helene sa...

Hoppas du får ordning på den nya datorn! Det brukar alltid vara grejer som strular med ny elektronik. Och så förväntas man kunna klara allting själv. Lycka till i alla fall!

Anonym sa...

jag köpte mig en HP TouchSmart men den har redan varit inne tre gånger på reparation fast den inte är 8 månader ens, känner mig lurat med min HP med, fast dom säger att det skall vara den bästa. Sitter vid min mans bärbara istället den är mycket bättre fast den är 3 år gammal. Gammalt är bäst. Kram Bibbi