söndag 3 oktober 2010

suga på den här karamellen

Det verkar som att vi börjar bli klara vad gäller vår dotters namn. Den 16:e är det dop så jag tycker vi är väldigt tidigt ute :-).
Måste fixa pass till de små också och för att göra måste hennes namn först registreras och sen tar det ju sin lilla tid. Ska ju i januari åka på solsemester til Kanarieöarna och vem vet om vi redan i år blir sugna på en liten testtripp neråt Europa så det känns lite brådis.

Jag känner mig oprovocerat glad idag. Solen skiner och det kan vara det. Mimmi har sovit bra tre nätter i sträck, vilket lämnar mig något mer utsövd med och det kan vara det. Jag lagar och äter bra egenkomponerad GI-aktig mat utan lök och mjökprodukter och det kan också vara det eller så är det alla de saker jag faktiskt tror jag kommer kunna uträtta och göra i och med mitt liv framöver som gör att jag känner mig på liksom. Såklart gör mina underbara små älsklingar mig glad alla dagar även när de inte gör mig det men nu känns det som att det är ännu mer bra saker i görningen. Och den här känslan ska jag hålla fast vid ett tag nu. Härligt.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt, härligt blir så glad för din skull :) Kram Margreth

Sandra sa...

Jag är alldeles för dålig på att kommentera,men läser alltid.Du är fantastisk Jonna,hoppas du vet om det.Och tror på det.All lycka åt dig,de små underverken och Marcus - det är ni värda.(tycker förresten det vore en strålande idè att döpa lilltjejen i Romasovpåse hehe)Un bacio grande!

Birgitta+Herr Nyfiken sa...

Underbart, härligt positiv du är!
Kramar till er alla!

Emma-Lou sa...

Vad ska hon heta?

Allt väl med dig annars?

Kram.

Gråa musen sa...

Härligt. Kanske är det nålarna som hjälper lilltjejen :-) Njut och pussas. Kram

Birgitta sa...

Åh vad skönt med en utsövd mamma ;) Låter skönt med Kanarieöarna också!

Anonym sa...

Vad skönt att er lilla tjej verkar må bättre. Hur många gånger har ni varit på akupunkturen?
Vi har tyvärr samma problem med vår tjej och har hittills varit på akupunktur två gånger men ingen skillnad än. Vi fortsätter och hoppas att det vänder.

Hälsningar Sofia

Christina sa...

Oavsett varför så är det härligt att höra att du känner dig mer positiv! Hoppas det håller i sig!

Anonym sa...

Det här var en god karamell att suga på! Innehållet i karamellen är trevligt och spännande med att namnet på prinsessans namn snart i princip är spikat, dop, pass, solsemester och ev ytterligare resa i höst, bättre sovnätter, ev är det mer saker i görningen. Håll fast känslan! Lycka till!
Kram till dej och familjen från Maggan1

Öländskan sa...

Låter underbart. Jag brukar säga till mina vuxna barn:"är du glad så är jag glad". Kram

Anna-K sa...

Roligt att läsa om din styrka o glädje.En glad mamma är bland det bästa som finns.Lycka till med vardagsbestyren - o god nattsömn framöver för hela familjen1

Anonym sa...

Skönt att ha resa att se framemot o att Mimmi Leea sover som folk höll jag på att skriva ha ha. Förlåt Mimmi. Jojobantat har jag försökt det går ju som du skrev inte alls . Lade också om kosten o framförallt så tränade jag lagom, rasade i vikt. Godissug är ett helvete att komma till rätta med , äter inte godis men glass...Men är på god väg. Nu måste jag ta tag i de sommarkilona. Älskar att gå långt (promenader heter det visst) o gör) men måste se till att hålla blodsockerninån i schack annars glass. Bananer (inte så bra för mig.) Träning på gym sen igen. Glassfabrikanterna skall vara glada för mig.
Krama Milo-go Lycka till med nätterna nu.

Anonym sa...

Hej Jonna! Idag ska jag på inskrivning på förlossningen och imorgon kommer vårt barn. Jag är väldigt nervös och samtidigt spänd på hur det ska gå. Blir snitt denna gången efter förra traumatiska förlossningen för 5! år sedan. Håll en tumme eller två för oss! Kram Carina