tisdag 26 oktober 2010

tack

Lyckades genom klick på röda dioden stänga av paden. Piece of cake :-)
Men alltså.
Jag är ju inte helt nöjd trots det. För jag kan helt enkelt inte göra något med den nya datorn och sitter åter muslös och försöker få till lite text på gammelgäddan. Måste vara nåt fel. Den känns sanslöst seg och då båda (nya som gamla) är kopplade till samma nät och den här gamla skroten sköter sig med hyfsad hastighet är det inte allt som står rätt till. HP som skulle vara bra och bättre än Acer. Hmmm. Är jag så lurad att det skriker om det eller vad är fel. Tom när jag skulle importera foton från kameran kändes det som att jag skulle tugga sönder mig själv, tog skitlång tid, mycket längre än med denna och den är som sagt en gammal skrot från fyra år tillbaka.
Nu ska jag inte gnälla, tjohoo för ny dator, kul. Men ändå. Den ska ju funka bättre än den man liksom lämnar bakom sig. Bajs.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är övertygad om att det är lite inställningar (jag tjatar fortfarande om Kontrollpanelen) som måste göras. HP är enligt mig ett jättebra märke, sitter här med min nya maskin, och jag vet inte vilken HP-maskin i ordningen det är. Har haft både stationära och bärbara och alla har skött sig perfekt och varit hur stabila som helst i drift. Men, oj, nu låter jag som en HP-försäljare men det är jag definitivt inte. Men i den här nya jag har så är det Win 7 och den är lite annorlunda, så jag har fått klura en del på inställningarna, men nu funkar den toppen.
Med risk för att bli tjatig så föreslår jag att du kollar igenom i kontrollpanelen och jämför med inställningarna i din gamla maskin, fast du kanske redan har gjort det? Den nya ska ju definitivt funka betydligt bättre än gammelgäddan!
Jag tror inte en sekund på att du är lurad, Jonna! HP är en trygg dator enl mitt sätt att se det och jag har jobbat med datorer i ett oändligt antal år.
Lycka till! Ska bli spännande att höra hur det går för dig! Det är himla synd att jag inte bor i närheten, för då skulle jag kommit förbi och sett om jag kunde hjälpt dig.
Kram Maggan1

Anonym sa...

Hej du är säkert inte lurad jag har HP , det är bra. Men Kontrollpanelen får man trixa med nu när du inte är van. Fick hjälp i början per telefon ,"felet" var enkelt men måste ha tålamod vilket jag inte hade då. När barnen sover..jag skojar inte,, sätt dig i lugn o ro o läs igenom så skall du se att datorn fungerar. Os har kraschat mina ett par gånger o kan nu ominstallera. (mallig) KRAM