fredag 29 oktober 2010

höstgryta

Har ju en massa bilder och recept på lager som jag inte kunnat dela med mig av pga av tidigare trasig dator. Tex på denna underbart goda höstgryta med ciderkyckling. Recept kommer lite senare och jag lovar att den är värd att vänta på. Mums.

3 kommentarer:

Helene sa...

Mmmmm, det där ser supergott ut! Här kommer ett recept från mig till dig och alla läsare. Det är ett Arlarecept i grunden, men jag har ändrat ganska mycket i det.

Kycklinggratäng

Ingredienser
4 port

4 kycklingfiléer
1 hg rökt skinka, strimlad
4 dl Kelda® Simply Cheese
Lite riven parmesan
1 dl Arla Köket riven ost gratäng
1 dl rostade cashewnötter
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
Basilika
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Stek löken tills den blir glansig. Stek kycklingfilén tills den är genomstekt. Skär den i bitar och lägg i en ugnssäker form tillsammans med skinkan, löken. Pressa i vitlöken. Häll över såsen och strö över den rivna osten och parmesanen. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. Hacka nötterna grovt och strö över gratängen. Servera med ris och sallad.

yvonne sa...

Väntar med spänning på receptet!! är alltid gott med grytor på hösten!!! kram

Anonym sa...

Ser underbart gott ut. Ser fram mot receptet när du känner för att skriva ner det och du får tid till det.
//Maggan1