fredag 1 oktober 2010

och en god natt blev det

Jomenvisst. Varannan natt bra. Så är det visst. De dåliga har bara råkat hamna på mina solonätter, vilket ju liksom gör det hela än lite mer dåligt, men men.
Inatt sov båda gott och så också vi stora.
I förmiddags var jag med Mimmi på sista nålpasset och så här sju behandlingar senare måste jag säga att det verkar hjälpa. (Ta i trä.) Skrikperioderna är absolut färre och inte alls lika skrikiga. Det är så tydligt när hon gråter av smärta eller om det bara är lite allmänt obehag, hunger eller annat "normalt" och jag är så glad om åtminstone magen kan få vara ifred nu. Lite mer iaf. Vi fortsätter med mjölkfri ersättning på kvällarna och amning andra stunder, jag skippar fortfarande lök, kål, bönor etc och mjölk så gått jag kan, liksom lakrits som är min annars vardagliga last (snyft). Nästa vecka kan jag börja med mjölk i små mängder igen och jag tror ju inte att det är någon mjölkproteinallergi det handlar om, men man ska visst ta det lugnt med det vita guldet under akupunkturbehandling så det är vad jag gjort.
Hoppas nu att nätterna blir mer såna som det var i natt. Vad underbart det skulle vara. Som jag tidigare sagt, jag lever på hoppet och naiv som jag är tror jag att det är precis så som det kommer bli. Härligt va.

Nu ska jag fixa klar maten. Mjölk och lökfritt och jag har ju så bra recept, fast fan för USB-portskiten.
Nåja.
Kram.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kom på en sak, sök på "windows fix it" och en liten farbror med skiftnyckel är jätteduktig på att hitta fel på datorn och sen fixa i ordning dem. Mina usb-enheter var helt pajiga, men farbrorn kom och fixade dom!!

Thomas sa...

Berörs av dina utförliga och kärleksfukka beskrivningar...
Imponeras också av er styrka efter de jobbiga stunderna...

/Thomas

Anonym sa...

Provat Minifom? Hjälper superbra på vår lilla tjej! Inget mer skrik bara go´ och gla´!

Sachiko sa...

Har redan skickat med instruktioner med Jess om hur du fixar drivrutinerna till dina USB-portar men för säkerhets skull:

Kontrollpanelen -> System -> Enhetshanteraren -> USB-styreneheter -> högerklicka på var och en av enheterna och välj uppdatera drivrutiner. Hoppas det löser problemen.