fredag 29 oktober 2010

snart så

En timme lite drygt försenat är Marcus äntligen på väg hem. Ja eller snart hemma till och med. Han var så nöjd efter att igår anlänt några minuter i förtid till Malmö från Stockholm, men såklart höll inte den turen i sig. Huvudsaken är att han är på gång, vi längtar så hela gänget.
Natten var en fullständig katastrof så jag är inte pigg. Men allt host från Milo betyder tror och hoppas jag att slemmet är på väg att lossna och att han snart är frisk. Bra det. Men fy fasiken vad jobbigt det var för oss båda.
Om några timmar ska jag gå och fika med Jess och ta mig en stor jäkla caffe latte. Blir så gott. Hade en lite tanke på att försöka få mig en tid till fotvård med (självsprickor hej då) men jag vet inte om jag orkar. Fika är viktigare idag känner jag och då får det blir fika. Ska hämta mina fina stövlar med som är hos skomakaren för uttänjning. Kapitulerade för det faktum att mina vader inte vill bli mindre och hösten är stöveltid och stövlar vill jag ha, på mig, inte bara i skåpet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Ett fungerande tips för dina självsprickande fötter; Använd Nya Munken´s bisalva finns på hälsokost (Life), marknadsföres av Lindroos.

Tvätta fötterna, smörj in rikligt, ta på ett par sockar och sov med det under natten. Efter några nätter har det läkt. Fick tipset av min sjukgymnast och för mig funkade det.

/envis

Anonym sa...

Lavendel, finns som fotsalt för härliga fotbad, salva, olja, är enl mitt tyckte alldeles perfekt för både trötta och såriga fötter och naturligtvis fotsprickor.
//Maggan1

Anonym sa...

Koppla av från Facebook, Twitter o allt vad det heter .. det är så skönt . Ingen kräver att man skall vara tillgänglig hela tiden. Olivolja o lite örter bra för självsprickor .Blogg skriver ibland men glömmer oftast. Hoppaas Milo-go blir frisk snart . Tidigare använde jag försvarets salva till nästan allt den är bra. Folk lider av stress för att de inte är uppkopplade nåbara /inte alla/ men har sett nu att många stänger av . Biblioteken skall vara en frizon och vissa caféer. Tramsigt i afärer " Älskling vad skall jag köpa för ost!" O så ha barnvagnen med. Stackars barn tänker vi andra som är där för att handla ... Ha det!