lördag 16 maj 2009

äntligen

Nu har det startat. Schlagerspektaklet. Och jag säger som Marcus -Äntligen!
Mina favoriter är Estland och Frankrike. Plus någon mer, men inte Litauen som kör nu. Det tristaste är att Andrej och supermodellen inte är programledare längre. Saknar den fönade manen och de galna tjuten redan.

Men nu. Schlagerfinal!!!

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Barnbarnet i Aten tycker Grekalands
bidrag är skit, trots bra artist.
Hon håller på Norge. Så vad?

Anonym sa...

Tog en liten "soff-paus" nu, klarar inte att sitta så länge i sträck. Har radion på istället nu en stund och nyss var det Norges bidrag. Vilket publikjubel! Nu är det Ukraina, ska se om det bidraget är bättre utan bild ;-)
Saknar också Andrej, men vodkan (eller vad det nu kan ha varit) var väl slut förstås. Kvällens programledare var betydligt striktare i sin framtoning, inga kramar och snusningar i tjejens frisyr där inte!
Nja, Ukraina, jag vet inte. Och radiokommentatorerena tyckte det var lite väl mycket sexistiska inslag i uppträdandet!?! Estlands bidrag är bra. Sen tycker jag om Malenas låt, och hennes framförande var jättebra. Men det är ju svårt att tralla med i alla tonskiftningarna! Bosniens tycker jag har vissa likheter med en tidigare vinnarlåt, kommer bara inte på vilken.
Nu åter till soffan!

Anna sa...

Själv blev jag helt otroligt lättad och glad att de hade bytt programledare. De var ju så fruktansvärt jobbigt att titta och lyssna på de andra, fick verkligen samla tålamod hela tiden.