fredag 22 maj 2009

god morgon

Ah en sån skön natt vi har bakom oss. Milo har verkligen bestämt sig för att en matning per natt är tilräckligt. Bästa killen! Synd bara att vakna till grått och regn, men bra anledning att strosa omkring i galleriorna och fönstershoppa.
Dagens ungdom är så skötsam, strax innan ett var de "hemma".

Ha en bra dag alla ni därute.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att höra att ni haft en skön natt! Snart vill lille Milo inte äta alls på natten, utan bara få sova han också! Det är nästa steg, men tills dess är det ju toppen att det räcker med en matning per natt. Ta en fönstershoppingpromenad, fika eller ät nåt gott på stan. Ha en riktigt bra dag!

Jajja sa...

Hej Jonna! Jag har länkat till din blogg från min...har glömt & fråga om det går bra?;-)

Anonym sa...

Åh, köp och läs Hanne Kjöller "I huvudet på en mamma". Så skön läsning och mammaskulden försvann=)
Linda

Annika sa...

åh, härligt!!!!!!!!!!!!! Här drömde sexåringen mardröm kring ettsnåret, treåringen var kissnödig vid halv tre och törstig vid fyratiden. Och båda tyckte det var morgon strax efter sex. Trots att vi är lediga. Gääääääääsp.

Anonym sa...

Att byta till Spjälisen var inte så tokigt va? =) happy for your good nights!

Kramis

Anonym sa...

Hej Jonna
Om jag kunde bota mammaskulden skulle jag göra det. VIPS! Bort! Alla måste få egen tid, även DU speciellt med jobbig graviditet o mycket ensam med Milo och även Marcus. men han jobbar ju mycket borta. Första året är inte så lätt med bebis. Lilla Milo är ju så bedårande söt o ni älskar ju honom båda två. Ha en skön helg så länge alla tre sa mormor