onsdag 13 maj 2009

väldigt arg nu

Köpte en coops leverpastej idag igen för den förra fick jag slänga. Och åter är det samma fel på förpackningen! Jag drar för att öppna och bara remsan omkring följer med, med resultatet att man inte kan öppna alls. Ok en gång, men två?! Blir förbannad. Riktigt sådär heligt förbannad som man bara blir när man inte har något pålägg, men massor av bröd.
Skitföretag är vad det är!!!

10 kommentarer:

Arvegil sa...

Vet du, att exakt samma sak har hänt för oss fast med ett annat märke!! Kommer inte ihåg vilket det är just för tillfället (och är för lat för att gå ner och titta i kylen). Hursomhelst, du är inte ensam om att gå igenom denna pärs haha. Vi bröt oss in i förpackningen med kniv men det ska man ju inte behöva göra. Plus att det ju inte håller helt tätt då ..
Jaja. Hoppas du får en bra dag annars.
Kramr

Anonym sa...

Hej Skallror till vagnen massor .som låter. han är envis lilla Milo. Ge er inte! Marcus kan ju sjunga eller ipod på lilla skrutt. Skaffade lugna favoriter till de ¨små det var bra. da da da...låter ganska bra.
Såg bara Melodifest. tills Sverige försvann i vitt...hm.lyssnade på radion sen o såg tv igen Röda armén o sångaren (bra). Bäst på radio var Bosnien Herzwg.. Milo kan ligga på en stor tjock filt /pläd o leka i vardrummet gjorde mina barnb. och var "med" pladdrade å det värsta med leksaker massor o tv. En gång hade barnet/ett av dem( smitit under soffan, det var bara kul. 3-4 mån . sköt om er.

Anonym sa...

Det blev samma sak med min leverpastej, som inte var från coop utan från arboga. Locket går bra att öppna ändå, men visst är det dåligt av tillverkarna.

Anonym sa...

Köpte en arbogapastej...varningvarning!!! SAMMA BLAJ!!! När man är sååå sugen på en macka!!! Argh!!

Anonym sa...

Sånt där kan göra att man blir heltokig. Och tyvärr börjar det snarare bli regel än undantag när det gäller att öppna förpackningar, för att enkelt kunna återförsluta! Slarvigt från leverantörernas sida, anser jag! Jag blir också urförbannad på sånt!

Sophia sa...

Köpa ny?! Du ska reklammera skiten! Det är ju meningen att man ska kunna öppna sina varor o inte behöva slänga dem för att de inte går att öppna. Nej, usch.. nu blev jag arg på Coop!!! Men din blogg den gillar jag, skarpt!

Anonym sa...

Kör med kniv och sätt gladpack runt.

Om mig sa...

Vad irriterande!!! En gång kan man kanske ta, men två.....

Hoppas ni lyckas ha en trevlig kväll ändå:):)

Kramis Lila

Anonym sa...

Har slutat äta leverpastej efter ett par sk "misstag" .

Anonym sa...

Exakt samma sak har hänt mig också när jag köper Coops leverpastej. Har Arbogas nu och det gick bra.