onsdag 13 maj 2009

Milo leker med pappa, eller tvärtom

13 kommentarer:

Sara sa...

Hihi vad söta ni är! Men Jonna, jag tror faktiskt det är du som har roligast :-) KRAM!

Anna sa...

Eran son är så underbart söt ^^

Ewa Ä sa...

Har sagt det förut men säger det igen...nog är de små liven fantastiskt underbara mirakel

Anonym sa...

Vad gosigt!

Julia sa...

Godingar! Blir lite förälskad faktiskt...
Just det där med att vägra vagn känner jag igen, men så gjorde vi en helskum upptäckt. När lillan var ett par veckor gav vi oss ut på en skogspromenad och tänkte stanna och grilla korv, så vi tog med oss en engångsgrill och lade under vagnen. Den skramlade som attan - och ungen somnade som en stock! Vi hade den där förbaskade grillen under vagnen i flera veckor, inte ett pip. Till sist tog vi bort den och då hade hon nog vant sig, för hon älskade sin vagn efter det... Vet inte om det kan vara till någon hjälp, men tänkte bara skriva det ;-)
Kram!

Sofie sa...

Åååh, sicken gobit!!!

Mina sa...

Kanske behöver ni lite liv och rörelse hemma så att han kan somna. Min syster har flera barn och och fick en son en vecka efter dig och han har aldrig haft några problem att sova, men det behövs vara liv och rörelse runt omkring för att han ska somna. Det var samma sak med hennes tidigare son. När det lektes och stojades som mest av de andra barnen runt omkring, då somnade han som en stock.
Dock hade hon problem med barn nummer ett. Hade svårt för att somna, men då var det ju inte några andra barn som lekte och hade liv för sig runtomkring. Och hon var nybörjare på det där, så hon bar omkring och försökte likt er natta.
Ha på musik eller tv på kvällarna, så att han hör att ni finns där. Nu är han i och försig så van vid att ni bär runt på honom, så han kommer att skrika ändå. Men försök låta honom vara stundvis då. Visa att ni finns där, se till att låta, sjung med till låtarna, gör vad som känns bra för er .. det är inte omöjligt att han somnar tillslut.

Anonym sa...

Hoppas du haft en bra kväll tillsammans med Milo. Och att du inte behövt bära hela kvällen!
Kvällsöpppet nu slut, och som vanligt har Marcus gjort ett strålande jobb! Hans avslut på programmet var suveränt!
God natt, kram och puss! /Maggan

Anonym sa...

Gud så gulligt! :D

ranjana sa...

Gud vad söt han är.. kram

Tessan sa...

Hej tjejen!
Gud va söt han är eran lilla prins! För att få min gullunge att le på bild så håller jag kameran i brösthöjd och gör mina värsta grimaser med ansiktet så att han skrattar åt mig. Men som du säger så är han ibland mest intresserad av kameran och har inte tid att le ;)

Stefan Larsson sa...

Milo är ju helt underbar...gläder mej så med erMen undrar vad Marcus säger om färgen på de där sparkbyxorna...de är ju väldigt nära Lazioblå*skratt*nåt Mats bidragit med kanske???
Ha det bäst...nu börjar schlagern snart...och jag hoppas nog på Estland ikväll...kul att finska E-type...ja vad de nu hette då...gick vidare med.
Kram
Stefan

Anonym sa...

På foton har det varit svårt att se vem han är mest lik, men nu ser man TYDLIGT att det är dig! :-)