söndag 17 maj 2009

flasha

Vi har haft en helt fantastisk dag idag, min älskling och jag. Så självklart skulle kvällen bli som den blev.
Men nu sover han.
Liksom jag, snart.

Har köpt webkamera och skaffat mig skype, så idag körde jag premiärflash med tuttarna hela vägen till Marcus i Rom. Kul. Ja eller jo. Inget upphetsande kan jag lova, men ändå. Kul. Imorgon ska både jag och Milo skypa med pappa en sväng.

Nä nu blir det säng.
Ser i kors.

God natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du sover säkert nu, men ändå..
Webkamera har jag ingen, men däremot använder jag Skype dagligen. Är ett skitbra sätt att kommunicera med, har vår dotter och hennes son i Malmö och det är ju så enkelt att ”prata” via Skype. Men för er del är det ju toppen att via web-kameran och skype kunna prata med Marcus när han är ute och reser via både bild och ljud om jag förstått det hela rätt.
Dottern använder sig ju av både kamera och skype till sina internationella kontakter. För några år sedan var ju ”bildtelefon” man skojade om. Man var ju tvungen att klä sig, kamma och sminka sig snabbt som ögat på morgonen ifall telefonen ringde, så att man inte såg ut som kriget när man ”lyfte luren”! Men nu är sanningens ögonblick här för alla som har skype inkl webkamera! För min del nöjer jag mig med bara skype tills vidare, där vi både pratar i mikrofon och chattar naturligtvis.
Nu ska jag också lägga mig och försöka sova igen lite av tiden från igår kväll.
Btw – hörde Björn Kjellman på radion igår kväll kommentera Andrejs frisyr igen och hans närgångna sätt mot sin programledarkollega! Undrar hur många länder som diskuterat just detta i schlagerns spår?
Natti!

Jen sa...

Video via Skype is a cool invention. That is how I keep in touch with my family in Germany. Me and the kids skype at least twice per week with my parents.

Marice sa...

Hej. Jag har också ett litet underbart "bära,vagga barn" :-) Det som funkar för oss är att sitta på sängkanten och gunga och nu är vi i inhandladet av en pilatesboll, har prövat det och det är kanon för rygg och axlar då det är lättare att sitta ordentligt :-) ett litet tips så :-) Blir skönt gung på en sådan boll :-) Mvh Marice

Anna-K sa...

Hej! Ni har det bra förstår jag - webkamera - toppen.Nu kan pappa både se o prata med er - när han är lååååångt borta.Ha en bra dag!