fredag 29 maj 2009

händelserik fredagkväll

Har precis nattat om min vackre son som i sömnen hade bajsat på sig åh det grövsta. När väl stjärten var ren och jag skulle på med ny blöja kissar han sig rakt i ansiktet. Stackaren fattade inte vad som hände så han bara låg där och stirrade på mig med droppar i hela ansiktet, innan gråten kom. Det var kiss i ögon, öron och hår så omtvättning var ett faktum liksom lite tröstmjölk, sedan somnade han om. Sötnosen.
Idag fick han smaka lite på morot och potatispuré. Första riktiga, nåja, maten. Hans tunga åkte in och ut med purén på innan det landade någonstans runt munnen, tror inte mycket hamnade i magen.
Skeptisk med första lasten puré i munnen.
Fast det var ju gott!
Tills det räckte.

8 kommentarer:

Anna-K sa...

Hej Jonna! Lilla söta Milo - hoppas du fick en riktigt blöt "morotspuss" Jonna!

Anonym sa...

Ååååh, lille Milo! Först bajs och sedan kiss i facet! Skönt att han somnade om efter tröstmjölken, vilken morsa du är som direkt insåg vad som behövdes! Ser mina barn framför mig när dom fick sina första smakportioner av annat än bröstmjölk eller tillägg! Det mesta hamnar med all sannolikhet inte i magen!
Lyssnar på Marcus och han är som vanligt helt suverän, hälsa honom det. Precis som vanligt.
Ha det gott Jonna, och jag önskar er en skön och lugn helg, kanske med lite lunchmys på stan, familjemys och en trevlig avkopplande lördagskväll! Kram till Milo, Marcus och framför allt til dej! Natti!

Cissi sa...

Sötnosen då!! :-) Spännande med lite nya smakupplevelser!
kram

Anonym sa...

Hur Go får man va!Han blir bara ljuvligare o ljuvligare. Och du
Jonna,vackra människa inifrån och ut,
livet har gett dig(er) käftsmällar,klart att du har låga dagar ibland,det betyder ju inte att man inte är lycklig för det man har,glädje och sorg går hand i hand,eller hur.Hälsa Marcus att jag läser allt han skriver,det är så vackert ibland så tårarna trillar.
Hoppas även han har det bättre nu efter sin mörka dag,tyvärr blir man ju påmind om det sorgliga som hänt resten av sitt liv,när det är vissa datum på året,men det bäddas så småningom in i ett skyddande lager, av mindre smärta.Kramar till er alla tre från Margreth

Ingrid sa...

Stackars lille Milo! Men han fick ju smaka pa lite god mat i alla fall, sa dagen var inte helt dalig! Han ar sa fin!!

Anonym sa...

åh jag tycker nästan att det är lite sorgligt när det är slut på bebisbajstiden och det börjar komma bajsbajs istället. Men ack så kul när det testas smaker...många kul miner=)

Anonym sa...

Så fin han är sonen...såg just bild på pappas blogg!! Han är så fin så det är otroligt..tack för att vi får lov o titta ibland!! Kram Maggan

Amy sa...

Så söt! Han liknar mamma mer och mer för varje dag! Speciellt ögonen. =)