måndag 11 maj 2009

tjohoo

Lilla älsklingen har äntligen bajsat! Vet inte om det var katrinplommonjuicen i vattnet i igår eller om det bara var dags, men idag kom det! The bajs. Heja. Som vi har väntat. Alldrig förr har jag blivit så glad åt en tarmtömning.
Vi hade precis kommit hem från BVC, där han förövrigt inte fick någon spruta idag eftersom piggaste killen hade feber, när hans ansikte plötsligt fick den där allvarsamma poetlooken, blev knallröd och så papadapadapapdapadapa i brallan. Som han log efteråt! Med ett brett lättat leende föll han ner mot mitt bröst, helt utmattad efter den stora bedriften. Väl på skötbordet kom det ännu mer. Och nu sover han. Så himla skönt. Jag är helt slut och då har jag inte gjort något.

På onsdag har vi ny tid för vaccination.

4 kommentarer:

Monika sa...

Jag vet!!!! Har man små barn så finns det inget som kan oroa lika mycket som 1. när de inte bajsar 2. när de inte äter (kan gälla något större barn, typ i 3 årsåldern, så vänta bara ;-)). Jag har följt din blogg ända sedan din säng/soffliggande period och är så glad för er skull. Att allt gick bra och att ni äntligen fick er lilla knodd. Ha det gott, kram Monika

Helene sa...

Har för mig att du var rätt glad åt att själv ha producerat nummer två strax efter förlossningen. :-D

babybloggaren sa...

haha jag bajsbloggar också idag..
katrinplommonjuice, de ska ja prova!

Anonym sa...

Äntligen bajs! Å så skön sömn på det, vad härligt.
Kan nog ha varit katrinplommonjuicen! Katrinplommon brukar göra susen i alla dess former.
Då ska febern bara ner nu, så att han kan börja få sina vaccinationer!
Nu får du andas ut lite Jonna, efter dagens bajs-pass hos Milo.