tisdag 12 maj 2009

eurovision

Rubriken på artikeln om kvällens kamp -Så bra är Malenas motståndare ikväll är missvisande. Det fanns inte mycket bra alls ikväll, bortsett från mellanakten och den galna fulla programledarsnubben i fönade håret. Roligare slibbo har jag inte sett på länge. Fast stackars supermodellen som han inte kunde hålla händerna ifrån. Kan dock bli för mycket av det goda om arrangörerna inte gömmer vodkan ifrån honom på lördag.
Trots den rätt kassa kvaliteten fanns några höjdpunkter enligt mig, som Bosniens dramatiskt svulstiga framträdande och Portugals småglada trudelutt. Sen att Finland gick vidare gör mig så klart absolut ingenting trots det extremt påtagliga "so nineties" tema. Kul också för Malena med finalplats, vill inte veta hur kvällstidningarna skulle kunna gräva ner sig och andra om semin hade varit slutet för Sverige.

Nu är det sova. Minsta älsklingen ligger redan sedan ett par timmar och sussar :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med dej om programledarsnubben! Hoppas vodkan inte är med när finalen går på lördag! Det var väldigt vad han hade problem att hålla händerna borta från flickstackarn! Jag gillade också Bosnien, Portugal och Finland, men även Islands bidrag! Tyckte Malena gjorde en bra insats, men det blir lite mycket av det goda med 2 semifinaler och sedan lördagsfinalen. Men nu får man ju se lördagsfinalen.
Skönt att minsta älsklingen sover nu, då kan det ju bli lite tid över för dej och Marcus att bara få vara (om han inte är på jobb nånstans förstås, det är ju medaljens baksida att han måste vara borta emellanåt och ni inte alltid kan följa med).
Kram och God natt till Er! //Maggan

Gråa musen sa...

Angående det där med kvällsrutiner. Jag och min man var ganska slarviga i början med det. Men vi märkte att vi blev jättetrötta. Vi behövde ju också en liten stund för oss själva på kvällen. Vi körde stenhårt med att det var läggning vid en viss tid tillslut och vilken skillnad. Det var skrik i två kvällar. Sen sov älsklingen som aldrig förr. Oj vad skönt de är att kunna sitta och gosa en stund med maken. Det var jobbigt och det skar i modershjärtat att igognera skriket de där två kvällarna men oj vad det har betalat sig. Nu somnar alla glada och nöjda på kvällen. Kramis

LillaBarn sa...

Hej Jonna!! Min son som nu är 11 månader, sov endast bärsjal på dagen och bredvid mig i sängen med mig som napp på natten tills det han var nästan tre månader. Sen fick han nog av att få mitt hår i ansiktet hela tiden och bestämde sig för att sin spjälsäng var ganska trevlig iallafall. Så det kan nog hända att Milo lär sig sova själv snart. Och snart är de så stora att de tycker man är pinsam, tiden går så fort... Trevlig blogg du har!

Thess sa...

Haha instämmer. Vilket fiasko-arrangemang av Ryssland...

Malenas bidrag är OK - men framförandet igår var inte det bästa. Hon var mycket bättre i den svenska uttagningen, visst??

Cissi sa...

Mitt tips; Norge vinner alltihopa på lördag!! ;-) Sschyy, säg inte till ngn att jag redan sagt det! Kram på er //Cissi