onsdag 22 april 2009

akupunkturens förtjänst?

Lite kul ju utan att ropa hej och hurra än...
Bebis somnade efter runt tre maten och sov sen vidare i sin vagga! Allt på bästa koliktid! Sen vaknade han, gallskrek och vred sig i en kvart men somnade om i sovgungan där han fortfarande sussar. Det är fortfarande timmar kvar av den mest kritiska tiden på dygnet men hittills tycker jag det har gått galant.

Ett litet hipp vågar jag mig på iaf.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skrev nyss på ditt förra inlägg, att jag trodde det snart skulle ge sig! Och blev så himla glad nu när jag läste att han sovit så bra på bästa koliktid!
Fortsätter att hålla alla tummar!

Anonym sa...

Hej Jonna, har inte läst om någon annan lämnat kommentar om detta tips. Men om lilla bebben har ont i magen så finns det något som heter semperdroppar på Apoteket som ska göra att de små liven slipper har ont.

Ha det gott!

Gråa musen sa...

apropå det där med pricktest. Tror inte att det är säkert att den lille mannen kommer att fortsätta vara så här känslig i all evghet. Han är ju ganska ny i livet. Många intolleranser växer ju bort och koliktiden brukar ju hos många ge sig efter några månader. Kram och lycka till

Anonym sa...

Margarin är ju vegetariskt, alltså ingen mjölk... (skulle förvåna mig om de hade äkta smör i köpta kakor, för dyrt)

Ulrika sa...

Härliga nyheter! Man får ropa hej innan man hoppat över bäcken ibland :-)

Anonym sa...

De är lite dåliga på att ge info om ev mjölkallergi. Undvek oxå mjölk en tid vid amning & stod & lagade en hel drös med pannkakor på lactrosfritt innan jag insåg att lactos & mjölkallergi absolut inte är samma sak...

Har sedan läst på om mjölkallergi & att det är väldigt ovanligt att ammade barn har det de måste isåfall vara exremt känsliga. Har du gett ersättning någon gång & fått någon reaktion då?

Har tagit blodprov på mitt barn som de analyserade för mjölk, vete & ägg. Sök hjälp på din barnklinik för sådant!

Kram & Lycka till!

Maria sa...

Vad skönt att höra!!

Jeanette sa...

Akupunktur är helt super. Man kan se när akupunkturen gör det den ska genom att den som får nålarna blir lite blöt i ögonen.

Det är jobbigt när de små inte är pigga. Min son var bara 4 veckor första gången han fick sin första allergi reaktion och läkarna sa att jag skulle sluta äta det ena efter det andra.

Det slutade med att jag bara vågade äta sallad.

Jag hoppas verkligen att nålarna hjälper din prins att må betydligt bättre i sin mage snart.