söndag 5 april 2009

grattis älsklingen

Idag är en liten kille två månader! Hip hip hurra!
Tänk att det är så länge sen han var i magen. Känns som igår. Två månader har verkligen bara runnit iväg och förbi, men vad mycket det är som hänt under tiden. Livet har börjat. På riktigt. Låter kanske som klyscha men det känns faktiskt som att detta är meningen med mitt och har alltid varit. Jag älskar tillvaron och den nya lilla människan i den!

Vill vår.
Idag var kallare och det känns, in och utvändigt. Jag längtar så till när knopparna brister men vad ont det verkar göra.
Som vanligt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till Milo Santinos 2-månadersdag! Vår son hade också en massa ont i magen, men det släppte runt 2-månadersstrecket. Stackars maken fick ligga vaken om nätterna medan jag ammade. Han vågade inte sova eftersom jag somnade så fort jag la huvudet på kudden. Successivt efter 2 mån slutade han också äta nattmål. Och det var så himla skönt att få börja sova en hel natt i sträck. Kram på Er!

bambi sa...

Ja, tiden går verkligen jättefort! Vår lille blev precis 7 månader!

Ett tips: filma en massa! Även "vardagliga saker", det är så roligt att se på sen! Man glömmer ju så fort...

IVF-Karusell sa...

helt otroligt vad tiden går fort! grattis grattis på födelsedagen!

Kikki liljeblad sa...

Vilket fint reportage det var i NT i går! Ärligt och finstämt.
Ser att du verkar gilla promenader. När jag var ny i stan och Tova var nyfödd gick jag varje dag runt strömmen. Jättehärligt på våren sommaren.

Anonym sa...

Åh, grattis!
Tänk vad tiden går. Minns som i går hur det var för drygt 25 år sedan när grannen inunder, pensionär och fyrabarnsmor, sa till oss att ta vara på tiden "för snart är barnen stora". Svårt att tro på då med kolikbarn och nattvak - och nu är han som sagt 25 år och drygt 1.90 lång! Lillbrorsan är 22 och lite, men inte mycket, kortare - och Milanfan vilket han har dragit med sin ömma moder i.
Vårkramar från Ditte

frida sa...

Grattis :D

Hanna sa...

Grattis till lille Milo på hans två-månaders-dag.

Åh, jag vill också att tiden ska rinna iväg, jag har två och en halv månad kvar till BF och jag vill vara där NU. Jag vill också ta bort ludd från små bebisfötter.

Anonym sa...

Grattis till den lille på 2-månaders dagen!

Mvh,
Minna

mrsjones sa...

åh håller med om varendra ord! tänk att livet kunde bli så här bra trots allt! ta hand om. kram