söndag 26 april 2009

en underbar dag

Idag firade vi Milo och tackade för den gåva som är han. Bästa, vackraste presenten man kan önska sig och bättre ändå. Vår älskade lilla kolikson var tyst som en mus, med och vaken först och sovande sen i mina armar under hela akten. Inte ens när han mot slutet hade vaknat och prästen gick omkring med honom sa han ett ljud.
Älsklingen, så fin i sin långa stickade dopklänning med grön sidenrosett.
Efter kyrkan var det kalasfika hemma hos oss med familj och vänner. Mycket trevligt även om vissa saknades. Jag var nog mer är måttligt uppe i varv hela dagen, fast vadå, bara dop en gång per barn.
Nu är jag fullständigt slut.
Fixar med bilder så fort jag hinner.

God natt med sömniga pussar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, Jonna! Vad fint du skriver! Jag blir så rörd! Och jag unnar verkligen dej och Marcus den här dagens upplevelse! Förstår att du varit uppe i varv, vem skulle inte varit det? Förstår också att du är helt slut nu! Hoppas du och ni får sova en god natts sömn. Ni är bara så helt fantastiskt underbara, både du och Marcus. Marcus ord på hans blogg på förmidddagen var ju så oerhört fina också! Tack för att orkade dela med dig detta ikväll. God natt till er alla tre med både kramar och pussar!

Birgitta sa...

Så härligt, att allt gick fint! Vi var med Er. Hoppas att Du får sova, efter en jobbig dag, för hursom är det en anspänning inför en så stor dag!
Önskar Dyg en God Natt!
Kram!

Anna-K sa...

Hej! Han vet precis hur man ska uppföra sig.Duktigt Milo. Ha det gott!

Gabriella sa...

Hej och vad härligt det låter!! Vill bara sända lite medkänsla med magproblemen. Med mitt första barn kunde jag nästan inte äta någonting, hon fick magont av ALLT!! Det är verkligen jobbigt men jag kan ju trösta med att det blev bättre efter ca 4 månader och med resten av barnen (2) har jag kunnat äta vad som helst utan att dom reagerat. Kärlek till er! (Min son heter också Milo:))

Carina sa...

Nattis! Hoppas nu att dagens huvudperson sover också och att dagen varit fin! Sussa gott!

Malin från Malmö sa...

Dop är verkligen en blandning av stress och kärlek...vi hade dop för två veckor sedan och jag bölade igenom hela dagen..så vackert och känslosamt..man är så tacksam. Skönt att allt gick så bra..ska bli kul att se bilder sen;) Hoppas lilla Milos mage blir bättre nu efter akupunkturen. Ha det gott i vårsolen! Många kramar!