torsdag 30 april 2009

trevlig Valborg!

Idag har varit en solig dag och vi har gjort stan, Stockholm vill säga, med Milo. Han bryr sig ju inte ett dugg av vart vagnen rullar men kul ändå att få "visa runt" honom i huvudstaden som om annat gällde. Kom dock tillbaka till hotellet rätt snabbt, för har man en hel lägenhet med terass och allt räcker det ganska långt och på så vis slipper man alla stockholmare också. He he, skoja bara. Ni är fina människor ni med!
Nu har jag suttit ute, läst mama och fått färg medan lilla älsklingen sovit i sin vagn härinne. Ikväll blir det till att fira våren med middag i restaurangen och sen sköna sängen att ligga och gotta sig i. Kan faktiskt inte blir mycket bättre.
Peace.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Söta babyvalkar han har :)
Nyfiken fråga, funkar det bra med katterna och Milo?

Anonym sa...

Trevlig Valborg till er också! Ät gott ikväll, fortsätt att njuta av tillvaron och hotellvistelsen med er terass! Kram!

Mamma Mu sa...

Det låter som ni har det riktigt gött! Det är avkoppling det...

Stor kram från förorten och en tjej som aldrig kommer att känna mej som stockholmare trots måååånga år i "exil"...

Anonym sa...

Gu´va roligt att ni har det så här skönt,älskar själv små weekendresor till hotell,när mina killar var små följde vi ibland med min man på hans jobbresor o gottade oss på hotellet med frukost på rummet och sedan sightsing på stan (oftast Stockholm)som är en underbar vår o sommarstad,själva bor ju vi på härliga Västkusten,men det är dom små pärlorna i livet som gör det gött att leva ,det blir fina minnen också att ta fram i den grå vardagen. Ha en fin helg och tack för alla söta bilder på Milo.
PEACE LOVE and UNDERSTANDING från
en som upplevde det fantastiska 60-talet Kram Margreth

Anonym sa...

en fråga om milos efternamn - ska han bara heta birro efter pappa? blir det inte mammas efternamn om föräldrarna inte är gifta? eller ÄR ni gifta? vill du inte att han ska heta samma som du??
kram!

Mira sa...

Tihi vilken enorm blöja på en liten söt pojke!

Marresmamma sa...

Snygga kallingar! Och huvudstaden är i sitt esse nu, njut!

Helene sa...

Hehe, redan en fredskämpe, den lille gojtingen! :-)

Fia sa...

Vilka häftiga underbyxor! Vart e' de köpta..? Kram!

Anonym sa...

Åh vad fin han är...det är så kul o få bilder!! Kram Maggan

ingy sa...

Hej tjejen!
Vilka fina bilder du lägger upp! Vilken mun den lille krabaten har... Söt plutis!
Hoppas allt är bra med er!

Kram Ingela

Anna-K sa...

Hej! Söta små veck på lille Milo´s rygg. Han växer o snart är han en stor karl.Ha det gott!

Anonym sa...

Ser att du hittat till Granit :) har köpt deras bodysar o gett bort t bebisar, en klar hit!

Anonym sa...

Jag är så glad över att du orkar och kan göra en utflyckt till Stockholm. Är lite avunsjuk men det blir min tur sen. Här ifrån sängen ser jag hur stan blir grön. Önskar jag kunnde bjuda på vår lunch som tack för all insperation och tröst. Men det får vänta till en annan vår. Gabriella i en säng på Söder

Anonym sa...

Vilket fint dopfoto. Får tårar i ögonen när jag tänker på hur ni har kämpat.Och lyckats!(Glädjetårar alltså :)!!)

Är det förresten någon av er som ska komma till Poetry Slam?
Hoppas det!

VANESSA sa...

Jag gråter nästan när jag ser dessar bilder från (Bonito)( Mato Grosso)nästa gång vi ska resa då måste vi ditt.dessa bilder är genuina den här sjön är 7 meter djupt och när man snorklar då se man allt precis på bilder.I Bonito fans ocså massor av grottorna. Som ni se Brasilien är inte bara Rio de janeiro vi har massor av andra ställe som är inte kända från turisterna. Bonito MS vai ser nosso proximo destino nas ferias eu confesso que quase choro ao ver essas fotos como Deus e perfeito "nè"?Que lugar lindo so este rio tem 7 metros de profundidade tao cristalina como um copo de àgua dizer o que ne? lindo lindo lindo! Jag gråter nästan när jag ser dessar bilder från (Bonito)( Mato Grosso)nästa gång vi ska resa då måste vi ditt.dessa bilder är genuina den här sjön är 7 meter djupt och när man snorklar då se man allt precis på bilder.I Bonito fans ocså massor av grottorna. Som ni se Brasilien är inte bara Rio de janeiro vi har massor av andra ställe som är inte kända från turisterna. Bonito MS vai ser nosso proximo destino nas ferias eu confesso que quase choro ao ver essas fotos como Deus e perfeito "nè"?Que lugar lindo so este rio tem 7 metros de profundidade tao cristalina como um copo de àgua dizer o que ne? lindo lindo lindo! VILL NI SE PÅ BILDERNA???http://modablogvanessa.blospot.com