fredag 3 april 2009

bastad

Sitter och dricker min öl och softar. Lite nervöst eftersvettandes. Milo har intensivt gråtande haft väldigt ont i magen hela kvällen till min stora förtvivlan även om jag döljer det väl. Tror jag. Men just nu sover han. Hoppas ett bra tag till.

Jag och ena bror var tidigare idag iväg och handlade en djungelgunga till älsklingen. 1 500 kr kostade den och var trasig när vi kom hem. Låter knas ur "motorn". Annars funkar den även om bebis inte riktigt ännu har velat komma till ro däri. Ska lämna tillbaka den imorgon och köpa ny i Norrköping. Kanske. Är lite trött på att allt är trasigt. Bilbarnstolen har vi fått lämna in två gånger och har nu en lånevariant med oss. Illa, Babyproffsen och Emmaljunga!

Trots att det blev tufft ikväll så har det varit en bra dag och det är så vi väljer att minnas den när vi nu lägger oss.

Sov gott!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Snart är Mini tre månader...och då brukar det där magknipet simsalabim vara borta!!! Våren är här och nu får vi snart dofta på vitsipporna=)
Linda

Ewa Ä sa...

Hej Jonna!
Vilken fantastiskt fin artikel om dig och lilla Milo S det var i corren idag. Har inget emot Marcus tvärtom, men kul att bara läsa om dig och dina känslor som mamma. Ha det så skönt hos mor och far. Vårhälsningar Ewa Ä

Fluffan sa...

Om du har möjlighet så testa gärna akupunktur, det hjälpte mot min sons kolik, han blev inte helt bra men bättre, akupunktur har verkligen hjälpt många kolikbebissar.

Förtstår hur jobbigt du har det nu, gör ont i hela mammahjärtat när ens barn har så ont i magen och inget hjälper, samtidigt som det är så jobbigt med skrikandet, kan ta knäcken på en.Tur du har mycket hjälp omkring dig.

Kram från Linda

Finnpajsaren sa...

Kan det inte vara ölen han får ont i magen av då..? (bra trick dock) Jobbigt för er. Snart är det ett minne blott. Klen tröst nu dock.

ils sa...

Jonna,
Jag har just hämtat mig från den fina känslosamma artikeln i dagens NT. Fick torka en och annan tår under läsningen.
Jag är alldeles nybliven morfar till ett liten gosse född i Växjö för en vecka sedan, så jag känner än mer empati för Er.
Ta det nu lugnt med barnvagnsgåendet även om det är lockande miljöer du har runt dig nu i vårsolen. Åbackarna mm.

Anonym sa...

Allt med bubbel i kan ibland orsaka magknip...attans!!

Anonym sa...

vi har precis som ni haft stora bekymmer med babyproffsen i Norrköping. Köpte en vagga i all hast några veckor innan nedkomst och fick vänta i över 2 månader på leverans. För varje vecka som jag ringde och frågade om den hade dykt upp så skulle det dröja en vecka till. Och ingen kompensation fick jag. När jag väl fick den visade det sig att jag fått fel delar så vaggan gick inte att montera ihop iallafall. Vaggan är tyvärr inte det enda vi haft problem med. Men nu senast rann bägare över. Jag bad att få tala med butiks chefen och fick efter diskussion med honom en relativt stor summa att handla för hos dom.
Man lägger så otroligt mycket pengar på babyprodukter, och det är så otroligt trist när sakerna inte är hela eller fungerar.
Inte ens ett bonus system har dom. Det har väl alla kedjor nu för tiden.

Stå på er. Begär kompensation.
Det är frustrerande att man ska behöva bli arg och säga ifrån för att få vad man betalar för. Men jag råder dig att göra det. Det har visat sig att både babyland och babyproffsen har ganska stora marginaler att "spela med".

Lycka till.

Linda Johansson sa...

Hej Jonna!!

Jag måste rekommendera Weledas ammningste!Jag tyckte verkligen att det funkade!! Stimulerade mjölken och gav lugnare mage till lilla Amanda! Är dock väldigt dyrt...ca 100 kr för ett paket.Men funkar det, kanske det är värt det!

Många varma kramar från Linda och Lilla Amanda:-)