onsdag 29 april 2009

på hotell

Milo och jag har chillat på lyxigt hotell i Stockholm hela kvällen. Väldigt trevligt är det att bo i liten svit medan pappa jobbar. Såklart hade det varit trevligare om han hade varit här med, men det nästbästa är inte fy skam det heller alltså. Morbror och morfar var och hälsade på och vi åt middag i hotellrestaurangen alla fyra, bebis hängde vid tutten och lapade kvällsmjölk och nu sover han. Tidigare tog jag ett skönt bad medan han satt i bilbarnstolen bredvid och tittade på sina händer och fötter som han på sistone har börjat upptäcka.
Tummen upp: Elite Hotell Arcadia, Sthlm. Tvårumsrummet med terass är kanonfint, personalen supertrevlig och enkla men tjusiga maten god.

Tummen ner (big time): Elite Grand Hotell, Norrköping. Dryg och oproffesionell personal på Bishop Arms (puben som hänger som en blindtarm intill resten) lyckades nästan förstöra helgen för mina föräldrar.
Tillhandahåller de inte lokaler åt Sverigedemokraterna, diskrimenar Romer (eller andra) så är de oförskämda mot sina kunder. Bu.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart trevligt om även Marcus varit med er på hotellet ikväll, men han har gjort ett strålande jobb på TV ska du veta! Minns när mina barn upptäckte händer och fötter, mysig tanke!
Låter som om Elite hotell Arcadia är något man ska satsa på vid nästa Stockholmsbesök. Själv har jag alltid försökt få bo nära Centralen under mina resor, men man kan ju faktiskt ändra sina vanor och vad jag förstår på både dig och Marcus så är Arcadia ett bra alternativ, även om det är en bit från centralen.
Jag har även bott på hotell i Norrköping, men tror inte det hette Elite Grand, där jag bodde var ganska nära centralen även det, men minns inte namnet. Det jag minns är jag på kvällen bjöds på strömming och potatismos och det var faktiskt riktigt gott.
Blir glad när jag läst ditt inlägg här ikväll, andas lycka och harmoni. God natt och sov gott! Hoppas Marcus snart är "hemma" hos dej och Milo.

IVF-Karusell sa...

Så härligt det ser ut! Hoppas ni mår bra! kram j

Anna-K sa...

Hej! Underbart med lite lyx - det behöver du.Mor o son- sockersöta , hoppas du kan fortsätta med lite guldkant på vardagen

Anonym sa...

Men åh vilka goa bebisvalkar Milo har på armarna! Och iklädd Romatröja, ser jag.
Själv ser du smal ut och lika vacker som vanligt.
Jag tycker ni ska låta hotellet i Norrköping veta exakt vad ni tycker - om ni inte redan gjort det, förstås.
Tack för tips om hotell i Stockholm.
Ha en härlig helg! Vi ska susa iväg till havet så fort vi bara kan.
Kram
Ditte

Anonym sa...

Hej Jonna ni ser ut att ha det jtttemysigt , njut och ladda batterierna. jag undrar om du har prövat med sempers magdroppar mot koliken + jag har själv en son som är 8 v och har som längst sovit tre timmar en natt och har oftast sina skrikperioder på kvällen eller på natten . Nu har jag fått rådet att ge honom sempers magdroppar ( finns på apoteket ) . Och det verkade faktiskt bra på min son han sov för fösta gången från 8 på kvällen till halv 2 på natten utan att behöva äta eller skrika sedan vaknade han drack 100 ml tilllägg och somnade om . Vilken underbar natt man känner sig som en ny människa idag på valborg . Men man vet ju fortfarande inte om det var tron , en engångsföretelse eller att det faktiskt hjälper . det värsta med att ständigt vara trött tycker jag att man blir så tanksprid . Åkte en dag iväg hemifrån med bakluckan helt öppen vad grannarna tittade och jag fattade inte vad de tittade på förmodligen tror de att jag var helt knäpp men det blir man ju när man bara sover 1 timme åt gången nästan varje natt ...

MK sa...

Jag kände bara att jag var tvungen att förtydliga en sak. Jag har tidigare jobbat på Elite Grand Hotel i Norrköping. Bishop Arms är fristående och hänger inte alls ihop med hotellet. Man delar kök med restaurangen Riverside, som tillhör hotellet, men inget mer. Jag hoppas verkligen att ingen av mina föredetta kollegor på HOTELLET gjorde något som kunde uppfattas som oförskämt, men det tror jag inte. Förstår att det är lätt om man kommer utifrån att inte hålla koll på sådana här saker men tyvärr förväxlar många puben och tror att den hör ihop med hotellet, vilket inte stämmer. Hotellet och den stackars personalen som jobbar på restaurangen får ofta ta oförtjänt kritik för vad de på puben har gjort. OBS! Jag hyser inget agg mot de som jobbar på Bishop Arms men servicenivån är faktiskt betydligt högre bland hotellets personal. Ville bara säga det.