torsdag 2 april 2009

vår

Har en nappsultande älskling i bärselen. Farligt nära tuttarna, men jag lyckades lura honom. Ett tag.
Idag har vi haft en fin vårdag med hela 14 grader i luften. Tog en promenad (japp fötter och ben fungerar!) och andades in våren. Längtar väldigt efter den riktiga med noll snö och små gröna knoppar här och var. Längtar efter Marcus med. Nästan mer. Eller nej, inte nästan. Mer. Han kommer hit efter sina jobb i Stockholm och så åker vi hem i början på nästa vecka. Fast det är väldigt skönt att vara här. Mamma har tagit tre nattpass och jag har fått sova. Det blir inte jättemycket ändå eftersom mitt kära barn uppenbarligen är barn till sin mor och likt henne inte vill sova för natten förrän klockan passerat tolv med råge och efter det är det ju väldigt snabbt morgon. Men i jämförelse med då sover jag maraton nu. Tankar. Måste orka sen. Vi ska ta tag i det hemma, göra nåt schema och dela nätterna lite så jag inte tar fullständigt slut. Han är glad i nappflaskan och jag pumpar järnet med hjälp av alkoholfri öl (ett tips tille er som tror det håller på att sina). Hoppas också att han snart lär sig sova lite längre än ett par timmar i stöten.

Kramar och god natt från Milo och mig!

4 kommentarer:

Christina sa...

Han är underbart söt...mina barn (vuxna nu) höll alla 4 på som Er lille kille. Åt var annan timma dygnet runt...i 3 månader....helgerna fick han flaska av sin far så jag fick sova något...det var en pestig tid.....men som tur är glömmer man snabbt....därav 4 barn....:)
Sköt om Er....

Ida med den beundrande blicken i ögonen. sa...

Åh Jonna, jag tror jag är lite smått förälskad i dig.
Du är den starkaste av starka
du är den vackraste av vackra.
Jag kan inte göra annat än att beundra.

All lycka och alla stjärnor i himlen till dig, Marcus och Milo Santino
...som förresten är helt bedårande vacker!

Petra sa...

Hej där, jag heter Petra och har en son på snart 3 månader. Vi bor i Norrköping och läser din blogg varje morgon :) Känns som om min mjölk inte räcker till, den har verkligen minskat. Så det där med alkoholfria ölen tar jag till mig som tips. Måste köpa det idag. Vilken sort? Maila gärna mig och berätta. ptra.karlsson@hotmail.com Tusen tack!

Anonym sa...

bra tänkt med schema,äntligen!!!!
heja,heja!!!