onsdag 15 april 2009

kväll

Bebis sover.
Varför inte jag?
Vill inte vakna.
Riktigt mycket vill jag inte vakna. Sova är gott och gör man det knapphändigt, smakar det än bättre och att vakna då är inge kul.
Inte alls.
Vi hade en fin kväll här. Lisa hälsade på. Milo var glad och jag med. Nu sover han och jag har haft tid att känna efter. Det gör ont. Överallt känns det. Fast inte i pannan.
Får vara glad för det lilla.
Men resten.
Ta väck.
Amputera.
Neck down.

Ska nog lägga mig ändå. Vaken är inte bättre än vakna. Och vaknar jag har jag ju åtminstone fått smaka på sömn.

God natt.

9 kommentarer:

Åsa sa...

Ta hand om dej. Hoppas att du får sova gott och att du vaknar med mindre ont. Kram Åsa.

Anonym sa...

Du vill visst vakna, men inte förrän om x antal timmar! Kul att Milo var glad när Lisa hälsade på. Vet inte vem Lisa är, men vad gör det, det är ju någon du känner väl och det är det viktiga! När man får lite tid så känner man att det gör ont både här och där, det är bara så. Och efter en dag i spänning så är det inte något konstigt. Nu hoppas jag att du sover gott och att Milo också sover. Har precis sett på Kvällsöppet och lyssnat på Ekdal och Marcus, och din Marcus är ju bara helt enastående! Det har varit gripande ämnen ikväll, som engagerar! Men som sagt, Marcus gör ett strålande jobb där! Att han sedan också behövs hemma bredvid dej är ju sant och visst, men hoppas det kan kännas bra för dej att många med mig anser att han är en fantastisk människa. Och det är du också med allt ditt kämpande för dej själv, för Milo och också för Marcus. God natt till dej!

Johanna Dolk sa...

Hoppas att du fick sova lite inatt! Kram

Jajja sa...

Var "mirrors" bra? Har tänkt låna den flera gånger men aldrig kommit till skott. Hoppas det går bra hos läkaren.

Gråa musen sa...

Tycker så synd om er och eran lille älskling som har så ont ibland. Nu ska du få ett konkret tips som funkade för oss. Pröva med låglaktos modersmjölksersättning. B.V.C sa att det bästa är att amma. Men våran älskling mådde som en prins på den och slutade äntligen att ha ont. Den är svindyr och finns hos oss bara på apotek. Man kan pumpa ett dygn och frysa sin mjölk. som sagt det rekomeederades inte av det kunniga folket. Men våran älskling slutade att ha ont och för oss var det viktigare än alla klämkäcka ord om att det går över.

Nikki sa...

Hoppas läkaren är snäll o hjälper dej. O inte bara tycker du är trött o gnällig....
Lycka till.
Kram

Cinks sa...

Ah, jag kunde inte sätt fingret på men det är ju preciiis därför jag ibland inte kommer isäng - jag vill inte heller vakna, det gör som du säger så himla ont när man väl somnat! Men det behövs ju ändå likväl.

Och som min man ibland säger, smärta behöver inte vara farligt. Inatt jag har inte ens hunnit somna, då hade jag gärna kunnat ha lite ont!

Anonym sa...

hej tjejen! Hoppas det går bra hos läkaren idag, och att du får handfasta saker att gå efter..

babybloggaren sa...

Läste på din twitter att Milo hade kolik. Jag lider med dig. Vår hade det också och det är fruktansvärt. Såklart var han alltid lugn hos BVS, särskilt under "utredningen":) Man får ju bara skitråd " det går över snart" blablabla, det känns ju verkligen inte så. Var helt förstörd då den magiska 3 månadersgränsern kom utan att det blev bättre.. Men nu! när han är 3,5 har det äntligen äntligen gått över. Nu är det underbart! Så vill här bara ge dig lite hopp och säga som alla andra "det GÅR över.." /Caroline