onsdag 1 april 2009

vandraren

Tack för alla länkar! Nu blir det Suomi-plagg så det skriker om det. Kul!

Har varit på världens promenad i dag. Mina ben är som gummi och jag misstänker starkt att de inte kommer kunna användas värst mycket alls imorgon. Men det var det värt. Måste ju börja röra mig lite mer och solskenet lockade järnet.
Mullisen i vagnen gillade turen med, fast inte mer än i 20 minuter åt gången. Hoppas han vänjer sig och kan börja njuta lite längre stunder framöver då jag har planer på att gå superlångt så fort kroppen tillåter.

Jag önskar väldigt mycket att det snart inte ska göra så ont överallt. Vet av andras erfarenhet att detta kan hålla i sig länge till, men så skönt om jag till sommaren kunde få börja leva i kroppsfodralet och vara dess kompis igen. Jag tror jag bestämmer att så får det bli. Och då blir det så.
Hoppas...

6 kommentarer:

anna sa...

hej!

har du fått tips om en vibrerande/gungande babysitter tidigare?
det har hjälpt många kolikbarn som jag känner. då har helt plötsligt en dusch och ett toabesök utan bebbe blivit möjligt :)

kram

Maria sa...

Jag vet inte riktigt var du har ont, men om det skulle vara i bäckenområdet/ryggen så skulle jag råda dig att kolla så att inte bäckenet blivit snett. Det går att åtgärda exempelvis via en osteopat eller liknande. Många kvinnor får så efter en graviditet men många dras med besvären i onödan.

En vagntröst, mina barn gillade inte alls att åka vagn när de var bebisar. Det vände vid 3-4 mån, därefter älskade de att åka vagn och sov sedan där varje dag.

PocketDream sa...

Promenader är super för att få mammakroppen i form!!! Min kompis Karin började gå på promenader flera timmar varje dag med barnvagnen, i ur och skur. Hon fick massor med ork i retur och på fyra månader var hon lika fast och fin som innan barnet kom.

mia sa...

tänkte bara tipsa om pysventilen från Windi ( http://www.windi.nu/ ) kanske kan va värt att testa?

Jag hade själv foglossning under graviditeten som jag var sjukskriven för. Hade mycket problem och ont. Detta sitter fortfarande i, så här 7 ½ månad efter förlossningen.. men det har blivit markant bättre. men inte förrän jag slutade att amma (för 3 veckor sedan). Tydligen är man fortfarande mjuk i leder o så när man ammar vilket gör att foglossningen kan sitta i.

hoppas du blir starkare och bättre i kroppen snart så du o milo kan promenera mkt. :)

/mia

Annika sa...

Antagligen inget du vill höra nu, men jag har haft foglossning i 7 1/2 år nu...den vägrar släppa sitt grepp.

Hoppas du slipper det!

Eva-Marie sa...

HAd du provat stödstrumpor??
Jag bor i mina hade dom HELA graviditeten!
& varje dag nu ... kan inte leva utan dom..
Här får du en länk till Snygga stödstrumpor... annat än dom på apoteket!
Kram lycka till..

http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=3125&grp=48933