söndag 19 april 2009

sovgunga I

Idag var kallare än i igår, men det var inte det jag skulle skriva om.

Vi har fått låna en sovgunga åt Milo. Förhoppningsvis ska den hjälpa killen att finna ro om dagarna när det kör i magen. Har testat den lite i helgen med varierande resultat men idag måste jag säga var det en fröjd att se hur gråten stillades och han till sist somnade in ett tag medan vi gungade på. Sen vaknade han och gråten var åter ett faktum, men efter att han somnat på arcus axel la vi ner honom igen och han sov lite mer. Han som aldrig sover seneftermiddag annars! Underbart! Ska fortsätta testa och återkommer med rapporter hur det artar sig. Vår hänger ovanför dörren vilket är jättesmidigt.

Förresten. Någon skrev att vår bebis var söt med pappas solbrillor (se bilder igår). Milo reagerade på detta vill härmed räta ut alla missförstånd genom att hälsa att det är hans egna. Inköpta igår :-D

6 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande med sovgungan! Tänk om det kunde vara så enkelt att det funkar med en sådan. Ska bli kul att få höra hur det går framöver med den.
Såg också att någon skrivit om Marcus solbrillor igår, men jag tyckte nog dom var lite väl små för att passa på Marcus? ;-) Milo var i vilket fall som helst jättesöt i sina brillor.
Lycka till i morgon med akupunkturen.

Anonym sa...

Hej Jonna!
Har haft din blogg som "favorit" på datorn och av någon anledning har den inte uppdaterats/visat senaste inlägg sedan 31 dec-08. Så jag har gått in och tänkt "undra när Jonna ska börja skriva igen" och så har du bloggat hela tiden, till och med från sjukhuset, och jag har missat detta- galet! Men tur för mig att jag nu typ 4 mån senare upptäckt detta. Mycket läsning att ta igen dock! 2009 verkar vara ett bra år. Jag är äntligen gravid igen och hoppas så att bebis vill stanna kvar denna gång. Blev mycket intresserad av den där sovgungan- varken sett eller hört talas om tidigare.
Kram från Malmöit

Eva sa...

Jag hoppas verkligen att sovgungan får Bebis att komma till ro och sova på dagarna.
*håller tummarna*

Cecilia Ekhem sa...

Ramlade in här och letade mig fram till glädjedagen när ni blev föräldrar. Igen. Till ett barn som ni får ha hos er. Gläds med er över det. Mycket.

Helene sa...

Ah, okej Milo. Förlåt att jag trodde att solbrillorna var pappas... Det är såklart dina egna tuffa brillor! :-)))

Anonym sa...

Jag hade en sådan sovgunga till min kolikson. Det fungerade ibland. Han verkade trivas i den i alla fall.
Lycka till!