fredag 29 augusti 2008

dag fem

Helt otroligt. Sov som en stock genom hela natten! Inte ens upp och kissa. I morse var dock blåsan sprängfylld men vad gjorde det efter att jag och Mini fått en hel natts fantastisk och efterlängtad sömn.
Idag har jag börjat min antibiotikakur och jag känner mig trots annalkande förstoppning lätt i stegen. Blir ju inte många men de jag tar är lätta. Tristessen är borta och jag är i princip helt institutionerad bara fem dagar in i processen. Fantastiskt. Ena lillebror kommer snart på besök och vi ska se film. Lite kul att jag måste kolla upp i min almanacka (läs tv-tidningen) när folk vill komma och hälsa på så det inte krockar med något av mina åtaganden, Oprah, dr Phil eller Glamour. Brorsam kommer långväga ifrån så han får dispens att stanna så länge han vill.
Nu ska jag betala räkningar och det känns för första gången i mitt liv roligt. En dos av vardag och vanlighet, så underskattat.

Ha en fin dag fem ni andra med!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh - tack detsamma! =)//Eva

Sofia sa...

Va skönt att du fått sova, blev glad när jag läste att det inte vart nån fara igår :) Hoppas det går vägen fram denna gång :D Håller tummarna för er! Ha en bra dag o hoppas filmerna blir kul :)

Linn sa...

Tur att allt var bra med Mini igår.
Fick ju nästan hjärtslag när man tittar in på era bloggar. Hoppas att dag fem blir lugn och fin med broder. Här hägrar lugnet i fredagen att veckan är slut,vädret fint och troligen blir helgen en vandring i skogen med barnen. Skall tänka på dig som inte kan göra sånt nu.
Många tapperhetskramar till dig!

Annika sa...

Hejsan,

Annika heter jag och har följt din blogg länge nu. Jag har själv gått igenom många IVF'er och på 6:e försöket lyckádes det. Nu ligger en liten 3 veckor gammal Jack och sover bredvid mig och lyckan är obeskrivlig. Jag önskar dig en fin graviditet och jag tänder ett litet ljus för att allt ska gå bra för dig denna gången.
Varma kramar från mig.

Karolina sa...

För att pigga upp dig mitt i vardagstristessen har jag nominerat dig.

Madde (maddepladder) sa...

Åh va bra att du fick en god natts sömn, det va du verkligen värd! =)

Maria sa...

Glamour får man inte missa:)

Anonym sa...

Hej jonna, jag tänkte på sammandragningarna i förra inlägget, kan det inte va så enkelt att det är förvärkar, jag menar, man känner dem ju tidigare och tidigare för varje barn, och detta e ju tredje gången. Med min jonatan hade jag förvärkar jättetidigt.. absolut bra att kolla upp det men det kan ju vara helt lugnt.. hoppas och ber, kram