tisdag 5 augusti 2008

hemma igenStockholm. Augusti 2008. Vi fick faktiskt tillfälle att avnjuta en fika i semisolsken och påbörjade åtminstone gårdagens lunch på en uteservering. Mot kvällen öppnade sedan himlen sig och resten är som nog de flesta erfarit dessa dagar, blöt historia. Nu var vi ju inte där för sightseeingen, därav det något magra utbudet av huvudstadsbyer i min lilla bildblandning. Men däremot hade vi en massa annat kul för oss. Bland annat blev det bastu och poolbad (det senaste för Marcus åtminstone) på hotellets spaavdelning. Jag fick nöja mig med bastun och varr lätt underdrivet något svettig och stelt leende ett bra tag efteråt... Ja ni ser väl själva, men skönt var det. Roomservice blev det såklart som planerat. Och har väl vanliga rågmackor smakat sååå gott! (eller varit sååå dyra) På första bilden ser ni min nya blus som jag hade på mig på Magnus C's 40-års kalas. Fin va?!
Ja det var vår resa i korthet. Nu ska jag kolla dans.

5 kommentarer:

vipps sa...

Blusen var bedårande.

Hillbergskan sa...

Mmmmums vad gott det såg ut;)Dags för frukost känner jag *garv*. Så bra att ni hade en skön resa ihop. Sköt om er och håll huvudet ovan vattenytan nu även om det är rätt svårt i detta väder....
//Hillbergskan

Marina sa...

Du har börjat få en jättefin mage! Och i dag har ni bara 200 dagar kvar!!!

Önskar er all lycka.

Kram Marina

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !
Hoppas allt är bra med er .
Jadu man blir så förundrad o glad när man läser din blogg , du verkar vara en riktigt härlig busa med en massa upptåg o det är sååå underbart o läsa när man vet vad du (ni) gått igenom .

Många kramar från Åse

Angelica sa...

Inte bara blusen som var fin, du strålar! Ni verkar ha haft det underbart. Sköt om dig/er ;)