måndag 18 augusti 2008

mage 13+0

Antagligen försöker jag på första bilden vara cool och slänger till med något som jag tror är en hip hop pose, lyckas ju extremt illa måste man säga så här när bildbeviset dyker upp. Annars är det mitt standardläge ni ser -liggande. Försöker redan nu så mycket som möjligt ligga ner eftersom jag känner mig tung och snart är det hursom dags på riktigt.
Magen är som den är. Tror den är i en på-väg-att-bli-lite-rundare fas just nu. Hoppas. Den liksom har lagt av med att växa så mycket ut och verkar koncentrera sig på att bulla ut sig åt sidorna och uppåt istället.
Känner ännu inget jag kan identiefiera som Mini men jag hoppas så det kommer snart. Allt skulle vara väldigt mycket enklare helt plötsligt.

Vi ska iväg till sjukhuset och lämna nytt urinprov idag. Fanns spår av nåt, dock inte streptokocker, förra veckan, för lite för att man skulle kunna identifiera det som nånting och därför inget att oroa sig för. Yeah right, har hört det där förut och kör det säkrare före det osäkra och lämnar nytt redan idag. Nästa måndag, då jag ska träffa läkaren, är för långt bort. Måste ha medicin direkt om det skulle visa sig ha utvecklats till UVI.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så fin Jonna, vilken fin liten mage du fått redan! Är så glad för er skull, verkligen!
kram från "teater Therese"

små fötter sa...

Vilken kämpe du är Jonna! Och vilken fantastiskt söt mage du har, där har Mini det riktigt bra :) Jag håller tummarna stenhårt för att det inte ska utvecklas till uvi!

smultron sa...

Bra, kör så säkert det går. Hoppas att provet visar tumme upp.

Julia sa...

Jag tycker faktiskt att posen är ganska cool ändå. Det krävs ju träning för att se ut som en riktig gangsta. Du kan ju passa på och öva när du ändå ska vara i sängläge ett tag :-)

Anonym sa...

Läskigt med nått som man inte vet vad det är! Uvi och vad det kan ställa till med är inte roligt. Kör på med tranbärsjuice, honung och mycket cvitamin i förebyggande! Hoppas att det visar att det inte var nått.
Kram,
trassel.

Anonym sa...

Vilken fin mage du har! Kul att det redan syns så mycket.
Nu har du snart legat en dag och imorgon är det två. Ta en dag i taget och du ska se att du snart är i mål.
Tycker det är mycket sunt av dig att ta en extra urinodling, hellre en gång för mycket än en för lite.
Take care!

Kram T

Johanna sa...

fiiin mage! Jag kände Hilding första gången i 12+3 och sen vecka 14+1 varje dag :-) Mina nadra två älsklingar kände jag först av efter rutinultraljudet.

Men så är Hilding en galenpanna också. Inte en lugn stund.

Vi hejar på dig här från sörmlands djupa skogar.

heja heja jonna och mini!

/
JohannaJ

tisalen sa...

Jag tror att jag kände av Liten i v 14 första gången...tror. men säker var jag inte förrän i v 18-19 om jag kommer ihåg rätt. A kände jag redan tidigt i v 17...och då visste jag ju ite alls vad jag letade efter.
Nu är däremot Liten en vilde jämfört med A som var coollugn i magen

mrsjones sa...

Fina minimagen!!! Hoppas det inte är UVI! Tror att Mini nog snart börjar göra sig till känna. Vårt pyre känner jag som lite lätt fladder då och då, men ännu inget kontinuerligt, vilket hade känts bra. Önskar att man kunde ordna ett litet titthål ibland;)

KRAM!