onsdag 6 augusti 2008

träningsläger

Igår när vi kommit hem efter vår tur till Stockholm orkade jag ingenting och bestämde att det var dags att testa bordet igen. Måste ju träna på att inte göra något alls nu när det inte är så lång tid längre kvar tills valen ska däckas. Marcus i sin tur tränar på att göra allt. Det är rätt tufft för oss båda även om en viss aldrig skulle erkänna det och jag tror faktiskt Marcus klarar sitt updrag bättre än jag mitt. Åtminstone hittills. För det är ett jäkla gissel att bara ligga. Helt sjukt tröttsamt. Och att hela tiden vara beroende av en annan, nej blä, inte min melodi.
Vattnet tar slut -Marcus!
Behöver salt! -Marcus!
En servett till -Marcus! osv...
Så låter det när jag ska äta soppa på mitt nya bord. Men allt går. Såklart det gör. Måste bara träna. Det största problemet med mitt kära bord just nu är faktiskt att magen redan bullat upp sig så. Vet inte hur det ska gå till om tillväxten fortsätter i samma fart. Får väl ta och hamra fast ett par extra ben att vika ut innan däckningen är ett absolut faktum.

7 kommentarer:

Annica sa...

Men nog ser det mysigt ut ändå! Fast jag förstår att det är trist och bättre lär det ju inte bli direkt.... Det blir väl till att hyra ett antal filmer och plöja några böcker. Gissar att du kommer att bli en stjärna på alla såpor på tv. Hur gör ni när Marcus jobbar sen? Vem serverar dig mat så bebis i lugn och ro kan växa sig stor och stark?

Många kramar! Annicapannika

små fötter sa...

Du ligger ju som en prinsessa där! Härligt!

Hillbergskan sa...

Att bara ligga still som en strandad val är nog inte så roligt...Men se det så här: Du kommer att få springa tjejen. Barnet blir två år och då är motionen ett faktum;)! För att inte prata om att man ska hålla jämna steg med dom när dom är tonåringar *pust*. Så vila du, du behöver det. Å försök att njuta då är det lättare;)Massor av go musik, bra böcker och filmer så ska du se att det kommer att gå vägen. Sköt om dig!
Ps. Det där med att förlänga benen på bordet kommer du nog att behöva förverkliga! Hoppas M är händig! Ds.

Johanna sa...

du vilar med stil iaf :-)
heja Jonna och bebisen! Det här fixar ni.

kram
johannaj

Emmama. sa...

Ser riktigt skönt ut! :) Jag följer er väg emot mål! :)

Elin i Björken sa...

Hihi! Om ni förlänger benen kommer bordet att hamna halvvägs till taket och du ser inte vad som finns där. :D

Då får Marcus hjälpa dig med det också!

Men lite synd om dig är det att behöva ligga stilla.

Hoppas myrorna i kroppen håller sig borta och inte bygger myrstack..

Anonym sa...

Usch ja, visst kanske det är härligt någon dag. Men det är INTE härligt att ligga sådär i flera månader, jag vet:-( Men ändå skönt att få ligga hemma, även om det måste vara svårare. Jag låg ju på sjukhuset och där såg de minsann till att jag låg ner..hehe. Men jag fick faktiskt inte sitta upp för att äta, utan det lågs ner även då, jättesvårt vill jag lova. Men ni får nog skaffa en liten kyl att ha bredvid sängen, så du kan ladda den med godsaker när inte Marcus är hemma.
Kram
AnetteJ