måndag 4 augusti 2008

måndagmorgon i huvudstaden

Efter en fantastisk hotellfrukost slappar vi en stund på rummet innan vi ska ta oss an gatorna i gamla stan. Har inga planer för dagen och det är precis så jag vill den.
Gårdagens kalas var riktigt roligt. Massor av fina och goda tårtor stod uppradade och jag blev nästintill besatt av en med oförskämt mycket choklad/nogat/nötter och fräscha bär. Sedan lyssnade vi till suverän musik (sådan som inte längre spelas på offentliga tråkställen) och snackade med lite folk. Skitkul att bara vara där med Marcus!
Jag hade på mig mina fina mammajeans och en ny blus. Riktigt snyggt om jag får vara enväldig och något partisk modedomare. Vilket jag såklart får.
Födelsedagsbarnets (barn och barn) fru var höggravid och det kändes så fint att kunna vara 100%-igt och så innerligt glad å en annans vägnar utan att en minsta avundsjuka blandade sig in i känslan. För jag har min Mini i magen och där ska h*n stanna länge till!
Ha en skön dag.

4 kommentarer:

Sabina sa...

Klart att Mini ska stanna där tills Mini e redo att kläckas! :)

E du intresserad av en oanvänd mammaskjorta?!? Svart, tunt tyg o med snörning (om jag minns rätt) som kan dras åt under bysten. Snygg faktiskt men glömde bort den sj. Om, hojta så kan den lätt skickas. *ler*

Håller fortf tummarna för Dig, lilla o stora M!


Tankar o Kramar

Hillbergskan sa...

MUMS för den där tårtan du beskrev. Jösses så chokladsugen jag blidde nu;)!! Låter som ett mycket trevlig kalas. Måste varit en skön känsla att kunna känna sig glad "på riktigt". Det är dig så väl unnat!!! Jag håller tummarna för er. Hårt:)
//Hillbergskan

Mia sa...

Vi är så många som håller tummarna för hela er familj och innerligt önskar att Mini ska växa och frodas och komma till er, så det kan inte annat än gå vägen!

Njut av Stockholm!

Har en utmaning till dig här:http://miafrisk.blogspot.com/2008/08/utmanad.html#links

Elin i Björken sa...

Mysigt!