tisdag 19 augusti 2008

sömnlös natt

Gick ju inte alls bra det där. Stella hittade in bakom foliegrinden och krafset körde igång runt tre och slutade inte förrän marcus efter ett antal varv ut och in fick stänga in dom i arbetsrummet (med toalådan). Där har vi tänkt ha dom över nätterna om inget annat hjälper men man vill ju att de ska få ha några rum att välja mellan, våra små.
Anledningen att vi inte vågar ha dom i sovrummet är att de är vana (jag vet, dumt, dumt) att leka i sängen, så på nätterna sätter kors- och tvärsspringerierna igång och inte bara att det blir helt omöjligt att fösöka sova då, jag är rädd att de trampar på Mini i magen. Det har hänt tidigare att jag plötsligt fått en 6 kilos katt på helt olämpliga ställen och det gör ont. Nu chansar vi inte så älskade katterna måste tyvärr ut.

Fick tips om en spray med inbygd sensor, så om katten kommer för nära sprutas nåt inte helt trevligt på den som då förhoppningsvis backar och efter ett tag lär sig. Hoppas det blir lösningen så vi snart får börja sova tryggt om nätterna. Våra hårbollar är ju helt slut också såhär dagen efter krafs så bara vi vänjer dom att stanna ute så kanske de hittar lugnet själva med.

6 kommentarer:

Theorese sa...

Låter som om ni har det ungefär såhär http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

finnjonna sa...

theorese: Japp ungefär sådär har vi det, he he.

Anonym sa...

Funkar säkert bra, kanske dock bäst att kolla upp vad det är i sprayen först? Med tanke på Mini och allt... Det är ju ändå vid sovrummet det kommer sprutas. Lycka till iaf!

Malin sa...

Ja, eller så här: http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

Anna sa...

Ikväll börjar helvetet igen för våra hårbollar: Fyrverkerierna!
Det får bli som förra året att mannen och katten låser in sig på toaletten. Där låter det som minst.

Anonym sa...

Hmm... Vet inte om min text inte kom med sist eller vad som hände... Men jag hade bara en tanke om att du kanske ska kolla upp vad sprayen innehåller, med tanke på din graviditet och så. Det ska ju ändå sprayas utanför sovrummet. Lycka till iaf! (och om det var så att det var du som tog bort inlägget lovar jag att jag inte ska försöka säga detta en tredje gång =) )