tisdag 27 oktober 2009

aldrig nöjd

Stockholm imorgon istället.
När jag frågade Milo om han ville häcka på hotellrummet ikväll med mamma (pappa jobbar) eller springa omkring i sin gåstol här hos mumma och jaga dammsugaren alternativt hundar var svaret givet -hotellrum suger!
Nåja, kanske inte hans ord direkt, men jag tror bestämt det är roligare att vara här och busa en dag till för att sen imorgon åka till papps och kramas.

Igår tog jag steget och hennade mitt hår igen. Det blev... sådär. Inte riktigt det jag hade tänkt mig. Istället för höstigt vinrött blev huvudsaken för ljus. Blekt rostrött typ. Får se om jag måste göra om det hemma sen med annan nyans för just nu orkar jag inte. Och synd är väl det för jag hade tänkt vara lite snyggt gala på torsdag. Istället får jag väl chasa bort folk som av misstag vill komma och dippa mig. (Ser ut som en morot.)

7 kommentarer:

Helen sa...

Undrar var du köpt Henne nånstans? Skulle vilja prova det =)

Johanna sa...

Underbart med henna färgat hår , det är ju även bra för håret . GGör det en gång til så blir det säkert bra . Även jag brukar ha henna färgat hår men hur brukar du göra för att få färgen att fastna bättre i håret jag tycker det är så jobbigt då man tvättar håret och hårfärgen färgar av sig på handdukar . Ha de bra .

Anonym sa...

åh kan du inte lägga ut ett kort! Tror du e lika snygg som vanligt! Om inte så klart du orkar, ska ju på gala!!:-) Kram Linda med lilla Amanda

Anonym sa...

Menar du att du ser ut som en morot i håret? Har du inget foto? Visst det krävs lite energi att tona/färga igen, men - morot?? Riktig Henna är ju snyggt, men jag hade en gång en kompis som blev morotsfärgad, henne färgade vi blond istället, med risk för att tappa kalufsen.
Jag färgade mitt rött en gång, blev som en brandbil, skulle färga mörkbrunt - blev korpsvart! Men tror jag berättat det någon gång tidigare. Hade varit kul att få se hur din hårfärg blev nu efter "henningen"!
Kram Maggan1

Cissie sa...

Så illa blev det faktiskt inte tycker jag!! :-)

Anonym sa...

Tips,blanda hennan med svart teh (låt det dra länge)sätt en plast påse på huvudet och linda om en handuk om du kan sov med det över natten !
M.H

Anonym sa...

Är det månne du som stått modell till den tecknade hjälptjejen på Försäkringskassans hemsida?