fredag 16 oktober 2009

feng shvej

Ja det där ni vet, att vända lampan åt ett annat håll, inte ha speglar i sovrummet, ingen TV eller andra tekniska prylar och vad mer det nu var.
Har märkt att Milo under senaste tiden varje natt vänt sig 180 grader och alltid när jag kommer in och kollar ligger han med huvudet i fotändan på sina gosedjur. Tilläggas bör att han inte har sovit värst bra, åt något håll.
Så idag bestämde jag mig för att feng shveja till det hela och vände helt sonika spjälisen så att han nu ligger med huvudet mot fönstret och voilá, hittills har han inte ändrat läge och bara vaknat en gång.
Ropar endast voilá, inget hej alltså. Hoppas dock kunna ta till det imorgon bitti om jag lyckas ta mig över bäcken i natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att vända lampan åt annat håll, att inte ha speglar i sovrummet, att inte ha elektroniska prylar i sovrummet, det har jag hört talas om tidigare. Men att ha sängen med huvudändan mot fönstret har jag inte hört talas om när det gäller sömn-ro.
Kanske har du kommit på något revolutionerande? Ska bli spännande att höra om du ropar Hej eller bara voilá i morgon, men förhoppningsvis är det Hej och att Milo sovit jättegott och inte snurrat runt oroligt i sängen!
Såg att Ni ev skulle med Marcus till Stockholm i helgen, hade väl inte varit helt fel om Ni kunde ha en liten mini-semester (trots att Marcus måste jobba viss tid) och ha det gott på hotell.
Hoppas Du och Ni får sova gott i natt! Och jag förstår att det är skönt att Marcus är hemma, även om han jobbar ikväll.
Kram till er från Maggan1

Anonym sa...

Va spännande :) Hur gick det i natt ? Sov han nåt annorlunda? Det kan va svårt att shveja ibland pga av utrymme, men de är spännande. Ha en go helg.Hej!

NinaKatarina sa...

Hoppas det funkar !
Ha en trevlig helg.....

ullrika sa...

kan inte det här fengshuiandet men nog vet jag att man ofta sover bäst åt ett visst håll. vad det beror på? ingen aning, och känner inte att jag måste veta :) det funkar ju så bara, utan både hejrop eller åar!