tisdag 13 oktober 2009

oroliga pust

Milo har precis somnat och jag laddar för att ta ut tvätten ur maskinen (Marcus gör det så bra annars).
Är helt färdig.
Vi har haft en väldigt rolig och bra dag med massa skoj, var mer eller mindre på promenerande fot (inkl diverse stopp) i sju timmar. Det är verkligen så himla kul att vara med älskade killen, ha honom med på café, gå runt med vagnen medan han sitter där fram, ropar och har sig, oftast på bra humör och med snabba ryck besöka affärer.
Milo har verkligen hållit igång sedan tidig morgon tills han nu däckade. Det har varit kul som sagt men shit vad slut jag är. Det blir nog något svettigare bara för att jag vet att jag har flera lika fullspäckade dagar framför mig.
Fast nej, innan gnällallergikerna där ute får utslag, jag klagar eller gnäller inte, utan redovisar enbart fakta -jag är trött. Och det är helt ok!

Imorgon ska jag till kvinnokliniken. Det var något strul tydligen med resultatet på mitt senaste cellprov.
"Du behöver inte oroa dig!!!" skrev min läkare på kallelsen "vi vill bara kolla igen för säkerhets skull".
Om jag oroar mig? Klart som fan att jag gör, trots tre utropstecken. Men biter ihop och plockar till natten fram bettskenan. Mina celler har bråkat med mig förr och jag kan bara hoppas det inte är galet nu.
Igen.

Till tvätten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart du är slut efter en sån här dag! Men slut på ett positivt sätt och det är helt OK. Det är tillåtet att vara både slut och trött även efter en jättetrevlig och rolig dag och inte alls något gnäll, bara ett glatt konstaterande!

Cellprovskontroller i all ära och visst blir man orolig trots att dom säger att man inte behöver oroa sig! Spelar ingen roll hur många utropstecken dom skriver, man blir orolig ändå. Jag har haft strul med mina celler i många omgångar, likaså en dotter (koniserade), men även efter det blivit kallad till nya kontroller ”för säkerhets skull”, men det har aldrig varit något. En gång var det någon infektion, som dottern fick vagitoriebehandling för, sen var det lugnt igen och har varit så nu i många år. Men klart som korvspad att man oroar sig, Självklart hoppas vi att det inte är nåt galet, utan att det är som vid dotterns senaste om-kontroll, allt var helt ok. Förklaringen hon fick då var att det förmodligen varit någon liten infektion eller någon kvarvarande rest efter senaste mensen.
//Kram Maggan1

Malinka sa...

De har förstås fuckat upp något i själva analysen. Blandat ihop två prov eller tappat något i golvet.

Sådeså.

Ann-Katrin sa...

Gnäll på om du ni vill det, men idag var det som sagt bara ett konstaterande. Själv har jag haft ett fullkomligt bryt på järnvägen och gnällt så det står härliga till men det står jag för.
Bättre med kontroll än inte, klart de är extra petiga och försiktiga med din historia