onsdag 21 oktober 2009

våga sova

Min älskade, entandade unge vaknar titt som tätt. Hela tiden skulle man lite slarvigt kunna kalla det. Kanske fler små vita på gång?
(Kommer just i detta nu på att jag glömde borsta den lille. Inte bra. Aj aj. Bakläxa.)
Marcus är på TV. De pratar adel. Jag lyssnar med ena örsnibben, vill hellre sova, helst för ett tag sen.
Är trött.
Svårt det här med vällingvänjning, nästan lika svårt som att amma stup i kvarten (stup i kvarten, vad betyder det egentligen?).
Men det blir bra till slut och inte så att det på något sätt är dåligt nu, bara... ja något tröttande.

Imorgon väntar ännu en härlig dag på oss. Jag och Milo ska på busstripp till Söderköping med A-K och Signe. Skoj. Mycket skoj.
Och när vi kommer hem är också käre papps här.
Bra.

Med det sagt avslutar jag med natti natti.
Sova gott nu.
Hör ni det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan vara så enkelt så att det är flera små risgryn som vill se dagens ljus, därav lite orolig sömn för lille Milo!
Det gör inget att du missat att borsta första-tanden ikväll, men det får ju inte bli någon vana. Han behöver ju få lära sig tandborstningsrutinen successivt, men är ingen katastrof att du missat en gång!!
Vällingavvänjning, ja, det är svårt, men måste genomföras. Det blir jättebra till slut, även om det (precis som annat) tar sina små tag innan det är genomfört.
Ha det nu så bra på busstrippen i morgon och se fram emot att Marcus är hemma när ni kommer hem igen.
Tyvärr har jag datorstrul, så ajg kan inte se Kvällsöpppet ikväll, får ta det i morgon istället. Maken ser på något annat på TV och jag "fogar mig" i att det är vissa program som han vill se!
Hoppas du och Milo får sova gott inatt.
//Kram till er från Maggan1

erica mamma och fru sa...

Vilken vacker blogg du har. Jag har en son som föddes med hjärtfel och vi var väldigt nära att mista honom, men han överlevde som genom ett mirakel. Jag vet hur det känns när livet inte blir som man tänkt sig, även om man aldrig kan förstå hur vidrigt det känns att mista ett barn. Ville mest skriva en kommentar och berätta att jag tycker att du verkar så stark och hur bra du gör det. Önskar dig all lycka!
kramar från En annan ung mamma

Frida sa...

Vi har det likandant. Liten vaknar flera gånger och vill helst ha tutte. Men oftast ger jag inte med mig utan vaggar henne till sömn. Jag vet att vår äldre dotter hade en sådan period runt nio månaderstiden. Bara att härda ut, men det tar på krafterna.