torsdag 15 oktober 2009

shoppa påse

Måste ha en åkpåse till vagnen. Har en tjock filt nu som får skydda Milos ben men det blir ju bara kallare. Babybutiken håller på att flytta och öppnar inte förrän nästa torsdag igen så vi får snällt vänta tills dess.
Ska nog ta en promenad idag även om det blir utan påse. Solen skiner ju så vackert från klar ljusblå himmel. Antagligen letar vi oss in i galleriorna sen och tar en fika nånstans min lille karl och jag. Det är så roligt att fika med honom! Han tuggar sina gurkskivor (får inte glömma!) och skrattar medan jag sörplar caffe latte med sugrör. Jag snackar finska och planerar skoj utflykter medan han svarar på vokaliska med aaaooo uu u u u eeee ioooo etc. Vi har väldigt givande och trevliga samtal måste jag säga.
Imorgon kommer Marcus hem en sväng. Vi saknar honom. Min rygg saknar honom. På lördag åker vi kanske med honom till stockholm över helgen. Kan vara kul att få lite hotellstandard och träffa släktingar om det hinns.

Ha finaste dagen alla!

Kram.

8 kommentarer:

Malinka sa...

Strunta i dyra åkpåsar. Det går bra med en fleecefilt som man viker lite finurligt.

Jag köpte ett stort stycke fleece på tygaffärren, som jag hade till båda barnen. Vek till det som en påse, och där under kunde de som bebisar ligga i bara innerkläderna utan att frysa. (Hade en termometer i början när jag var osäker ...) För såna i Milos storlek, som rör sig på ett annat sätt, behöver man nog åtminstone en jacka.

Karin sa...

Halloj på dig! Jag har köpt en åkpåse till Lova på www.kopbarnvagn.se. Det var en del påsar där som var rejält nedsatta. Bara ett tips!! Kram från Karin och Lova (flisa1 på fl)

Marie sa...

Hej!

Tänkte muntra upp dej lite med en kul video =)

Kram Marie
http://www.youtube.com/watch?v=EZ3lw-eNrFk

Anonym sa...

Babyland har öppet.

Emma sa...

Vad mysigt det låter! Man får passa på så länge det är sådana här underbart fina höstdagar =)Hoppas ni får en lika mysig kväll!

Veronica sa...

Hej Jonna!

Är lite nyfiken på om du alltid pratar finska med Milo? Kommer han lära sig finska och svenska parallellt? Några fler språk också?

Lina sa...

Hej jonna ja har en åkpåse du kan få köpa för typ 150kr om du vill bara använd ca 1 månad när bebis va liten. vi hars etts några ggr på ÖF men aldrig pratat maila gärna om du e intresserad den är svart o supermysig tycker ja.

hälsningar lina
sweetlina@hotmail.com

Anonym sa...

Babyproffsen har öppet till lördag kl 16 med 50% på halva butiken. Detta enligt ett mail jag fick från dem i förmiddags.

AnnaC