lördag 31 oktober 2009

helg

Lördagkväll och jag zappar mellan körslaget och dansbandskampen även om jag egentligen inte vill se något av dessa trista tralleriprogram.
Bara skit på TV alltså.
Fast det bra med det är ju att man kan göra annat, som att till exempel pallra sig i sängs. Ska göra just det bara Miloboy visar tendens till att vilja sova lite mer och kanske längre.
Det där med att sova bra, som han gjorde i Gävle, är uppenbarligen inte intressant för killen längre utan nu är det åter vakna ofta som gäller.
Han har i alla fall varit väldigt glad idag min älskling, framförallt nu på kvällen när vi låg på golvet och lekte. Han tatatatatatata:de och oaoa:de mest hela tiden samtidigt som han dreglade så det plaskade som i ett vattenfall längs både underläpp och haka. Kanske fler vita små på gång?!
Marcus är i Göteborg i helgen och spelar in På spåret. Första matchen avgjord och de... ja ni får se sen.
Vi hade tänkt åka med honom, men Milo ville vara hemma. Hotell är inget för honom just nu (märkte vi i Stockholm), det ska finnas utrymme, leksaker och gärna en gåstol till hands. Dessutom tar TV alltid mycket längre tid än man tror, så Marcus har att göra.
Nä, hemma bäst.
Och så hos mormor och morfar då.

Oj, nu måste jag rusa på toa.
Intresseklubben antecknar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena! Intresseklubben har noterat och arkiverat toa-besöket, sorterat in det vid underrubriken "näst-intill-akut"!
Om TV-program - håller helt med - Bara skit. Såg dansbandskampen, körslaget har jag skippat för länge sedan. Men f-n vet vad man ska se nästa lördag, för kvällens "kamp" var inte mycket att ödsla tid på.
Det här med Milo-sömnen, ok nu har ni ju inte varit hemma mer än ett par nätter, men tror du inte det vore en idé att se om han ska sova i eget rum som han gjorde i Gävle? Jag tycker det är värt ett försök. Men ta det när Marcus är hemma, det är åtminstone mitt råd.
Jaha, ja, På spåret, shit också att du inte kunde halkat lite till på tangenterna så man fått en hint om hur det hela avlöpte. Men jag förstår att man har "tystnadsplikt". Spännande är det. Har alltid gillat det programmet, testat mig själv i varje program, men nu vet man ju inte riktigt hur det blir med dom nya programledarna. Men det ger sig. Man ska inte såga något osett!
Hoppas Milo sussat in lugnt och stilla nu, så att du också kan få sova många sköna timmar.
Kram! //Maggan1

Anonym sa...

Hej MILO-GO du skall sova hela nätterna gullunge..Marcus passar väl på att se fotboll.. hoppas han vinner i på spåret eller att det går bra.Men Oldsberg saknas. Åldersrasism i Sverige.Vi yngre gillar honom också.Tycker om Skavlan då får inget störa, han är geni, rolig och intelligent. Dansbandskampen försökte se den men NEJ snälla svt. Körslaget aldrig sett ogillar körer. AFV 5 an blir lite ok en stund. Krama din lilla goa, skall träna idag o sen lyssna på radion -fotboll. Förstör huliganerna stan skall de betala liksom de 2 milj. det kostar i extra polisinsatser. VI vanliga dödliga vill inte ha det så.HA en sköm dag med MILO KRAM

Maria sa...

Håller med dig angående tv utbudet igår kväll. Var ensam med min lilla Gabriella och zappade mellan kanalerna. Hamnade några sekunder på dansbandskampen och körslaget. Gäspade och zappade i något slags desperat hopp om att hitta något vettigt någonstans, men icke.

Hotellrum och små barn, big no no.
Hoppas ni har en fortsatt fin helg!

/Maria

/nina sa...

Hej!! Kan du inte pusha lite för Spädbarnsfondens Solvända??? Vi släppte ut kampanjen nu i helgen, och det skadar inte med allt stöd vi kan få.... :-)

Bajsugglan sa...

det lät mysigt med den lille äksklingen på golvet

Anonym sa...

Om M tävlade mot Hans&Jessica är jag helt 100 på att han förlorade, de är ju helt grymt bra!! Det är M också förstås, på sitt sätt. Precis som du. Kram.