fredag 9 oktober 2009

iiiiiiiih

Så låter det när jag med ena ögat på trekvart (det andra är stängt) skäms mig igenom tv400:s Eftersnack.
Aj, aj, aj så illa. Produktionen är en katastrof. Med tanke på själva Idol-jippot och proffsigheten där är det ett under att Eftersnack ens får gå ut i etern med samma logga i bakgrunden. Det var fel på fel. Mickar som inte var av när andra gick på, fel kamera, tekniska problem och en proglamledare som inte heller i år kunde anklagas för kompetens. Konstigt att de inte ser till att ha folk som kan sitt jobb. Visst, alla är inte födda proglamledare men nog borde man få gå en kurs eller nåt innan man släpps ut sådär. För sin egen skull.
Tur jag hade mina coreövningar att ägna mig åt.
Nästa fredag får det räcka med mastodontlånga huvudprogrammet och sen sova helt enkelt.

Oj nu skriker min lille man.

Men god natt sen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, nu har jag kanske missat något! Jag såg inte Eftersnack, av den enda anledningen att jag fick nog förra året! Pga en viss programledare. Kanske finns det att se på Replay, får kolla det.
Hoppas Milo somnar igen så du kan sova lugnt! Jag ska först kolla om det finns något på TV4 Replay om Eftersnack. Blir ju lite nyfiken.
//Maggan1 (igen)

F.d Barnmorskan sa...

Hejsan
Ser på bilden av din son, men jag antar att du har provat bitringarna som finns i vanliga affärer som är fyllda med vatten, och efter en stund i kylen blir så pass kall att det känns skönt för den lille att bita i vid tandbesvär. Det är en pärs för en del föräldrar medans andra inte märker något förrän tanden är uppe.

Gråa musen sa...

Håller fullkomligt med om eftersnack. Jidhe fick ju panik och började svära. Nedran vilken låg kvalitet. Sen är jag nog lite som dig. Vet inte om man ska titta alls. Ska man såga unga människor (barn)? Ska man gynna ett tänk där några blir utanför? Vet inte. Men nog fan kommer jag att titta nästa gång.

Unknown sa...

håller verkligen med! kan man inte leda ett program och inte har insikt nog att själv fatta det så kanske någon annan i hela idol-teamet kan uppmärksamma det..

Anonym sa...

Har kollat på Idols eftersnack nu! Tummen ner! Håller med er andra, jättelåg kvalitet. Helt klart är att någon insikt om att inte klara sitt jobb finns inte, men nog borde väl Idolteamet se hur illa det är och göra något åt detta med programledarskap. Förra året fick jag nog och slutade kolla och efter det jag sett nu så blir det likadant i år. Inget att spilla krut på.
//Maggan1