onsdag 28 oktober 2009

lite Bree-varning

Morot var kanske att ta i, men efter gårdagens avsnitt av Desperate kan jag konstatera att en aning Bree vandrar runt här i Bomhus. Fast helt utan kok(just nu)-och städ(min livslott)konst.
Håret funkar ändå helt ok. Det är lite höstigt rostigt och med alla mina fräknar under allt det bleka så ser det inte fullt så onaturligt ut.
(Bild kommer senare.)

Vi ska åka halv tio. Ja eller redan innan härifrån med buss. Mamma jobbar idag. Och pappa. Jag sitter och äter laxmacka, endast Milo sover.
Han sover så gott här älsklingen. Lägger sig visserligen lite sent, som sig bör här i det gammelhusiska hushållet, men sen är det sussa på som gäller för att äta bara en gång runt tre och så upp halv åtta-åtta. Väldigt bra.
Han har eget rum och kanske kan vara det som gört. Jag började tydligen sova (läs slutade skrika) när jag var tio månader och flyttade in i eget rum. Sådan mamma, sådan son.
Måste flytta.

Nä nu ska jag fortsätta smaska macka och fantisera om shopping. Marcus ska ha lite grabbstund med Milo senare idag och träffa en pappaledig polare med dotter så jag får gå solo längs Stockholms gator. Är ute efter något läckert svart (passar utmärkt nu till färgklicken ovan) eller grönt eller gräddvitt.

Ha en härlig dag!

7 kommentarer:

Anna-K sa...

Hej!
"Morotsfärg" det låter ganska bra - men jag ska lägga i lite "chokladfärg" idag. Min frissa gör ett så bra jobb.
Shopping det är kul det - jag tar mig en runda efter besöket hos frissan. Det är mycket trevligare att se sin spegelbild om man är snygg i håret -även om "valkarna" finns kvar.
Eget rum till Milo är nog inte fel - har man stor bostad är det bra om de små kan ha sina leksaker o egen sovplats.
Ha en skön tid i Stockholm!

Anonym sa...

Hej
Ha så kul i hemska (för mig) stan, men smaken är ju olika. Hoppas du hittar något på shoppingen .Bra att komma ut lite koppla av från vardagen. Milo kan väl ha ett eget kypin hemma kanske han verkar ju trivas med det.Jag var sk. snäll skrek aldrig men blev en rymling , alltså tog egna otillåtna promenader när andan föll på.Och det gjorde den.Pappa lugn XXXX kommer alltid tillbaka , medan mamma "hysterisk" nästan. Barn är så olika .
Ha det bra ser inte det Tv programmet. Krama MILO.

AnnaUlrika sa...

Hade fått för mig att föräldrarna dina bodde i Valbo. Eller är du kanske uppvuxen där? Eller var sjutton har jag fått det ifrån?
Egentligen helt ointressant, bara jag som är uppvuxen i Strömsbro men som sedan många år bor i Stockholm som blir nyfiken när Gävle-stadsdelar nämns.

Mariette sa...

Ha en härlig dag och hoppas du hittar lite att shoppa! Ska oxå göra ett tappert försök att uppdatera gareroben idag. Får se vad prinsarna säger om det. (Har tvillingkillar på 10 mån
Apropå sömn, de är galna på nätterna nu och jag får sova kanske 3 timmar per natt. Håller på att bli galen. Det enda som håller humöret uppe är att läsa din blogg på morgonen, har följt den sedan 1,5 år tillbaka ca. Gjorde oxå IVF i Linköping och resulterade efter mkt om och men i två små prinsar. :) Men vägen dit var lång med sorg innan i ett missfall och sängläge i 5 veckor inlagd på sjukhus denna graviditeten pga livmodertappen. "Slapptapp" eller hur var det du sa? :) Så TACK för en bra blogg som jag känner mig hemma med. / Kram Mariette

Anonym sa...

Hej
Min dotter är 9 månader och har precis fått flytta in till sin syster och nu sover hon på nätterna- det gjorde hon inte innan utan sov så där en 2 - 3 timmar innan hon skulle snutta snutta snutta eller bära bära bäras.

//Tanja

Anonym sa...

Hoppas resan till stora staden gick bra och att ni haft en bra dag där med både fika och shopping!
Kanske inte är någon dum idé att Milo sover i eget rum även när ni är hemma. Värt att testa! Är han lik sin mor så borde det ju funka!
//Kram Maggan1

Linda sa...

Och jag som är radhusunge från Bomhus! Odören från Korsnäs... vilka minnen! :-)