måndag 19 oktober 2009

måndag

Äntligen är hela familjen samlad igen och tillsammans har vi varit på sång och lekstund på ÖF, länge sen sist ju, och snart är det dags för bebisar-på-bibban. Det blir verkligen aktiviteter på aktiviteter idag och vi hoppas så klart det kan leda till lite bättre sömn för killen natten som kommer. Jag i alla fall ser verkligen fram emot att sova åtminstone fyra timmar i sträck (tre är helt okej med). Det är ett första delmål. Sen höjer jag ribban.
Appropå ribba. Min. Inre. Ja, den enda jag har. Den reses hursom flera gånger om dagen. Känns bra, börjar få koll på muskeln där inne och imorgon är det dags för sjukgymnastiken igen. Vill väldigt gärna kunna afrodansa igen någon gång inom en inte alldeles för avlägsen framtid.
Dans ja.
Ny omgång av So You Think You Can Dance börjar på femman den 11/11. Bra va!!! Tack Jess för att du är ett sånt fan och tar reda på viktiga ting åt mig och oss andra.Nina: Lycka till med cerklaget! Klart det kommer gå bra för er nu. Tänk min stackars korta slapptapp som inte hade förändrats någonting och det trots massor av sammandragningar sedan tidiga veckor. Så jag tror stenhårt på bandet!

Ingrid: Milo uttalas Miilå ungefär, som i Sverige alltså.

6 kommentarer:

Malin Bengtsson sa...

11/11 - detta är nu inbokat i min almanacka och jag ser med glädje fram emot detta datum! :-) Favorit i repris, vännen?!?! ;-)

nollgradig sa...

yes yes yes! Mera So you think you can dance på tv!

Emma sa...

Då håller jag tummarna för att er natt ska bli bra! =) Det är jobbigt att inte få sova...men det blir bättre tack o lov ;-)

Anonym sa...

Kul med alla aktiviteterna med hela familjen! Kanske är Milo så trött nu så han sover lite bättre i natt. Men inatt finns ju Marcus hemma och tar "vällingpasset" och du får sova några fler timmar än vanligt. Lycka till!! Det blir alldeles säkert bra.
Har också kämpat med den inre ribban och mitt sjukgymnastbesök har varit idag, så jag är lite mör i kroppen nu. Lär väl vara det ett tag i morgon också, men sen blir det ju bara bättre och bättre!
Kram till alla tre från Maggan1

jess sa...

hehe.. no problem:)min besatthet är inte så illa ibland..:)

Anonym sa...

Många aktiviteter kan också ha motsatt effekt på sömner. Små barn blir stressade av för många intryck eftersom de inte kan sortera upp dom i hjärnan.
Ibland är aktiviteter kanske det bästa för mamman men inte för barnet.
Barn och sömn blir jag aldrig klok på. Mina sov inte heller några längre perioder och det är så fruktansvärt tröttande. Jag fick minnesluckor och ibland gungade golvet. Det ordnade sig och idag är de tonåringar och sover sin medvetslösa sömn.
Hoppas att du snart får sova