fredag 30 oktober 2009

bilder från fest


Min fina tunika och visst -fina hår. Efter en timmes tvättande igår fick det röda till sist en rätt hyfsad nyans. Ska ha ett tag. Framförallt nu när jag fick Marcus att köpa slipsen i matchande färger.

Plutmun. Tydligen enda posen jag kan.
Mun ja. Ni skulle ha sätt alla läppar igår som gick omkring på festen som konstanta stånd. Rakt ut bara. Shit. Restylane eller vad det heter verkar vara vardagsmat på röda mattan.

Appropå mat.
I bion fick alla en kasse med godis, chips, läsk och popcorn.
Trevligt.
Även om godiset var blandat med chilinötter vilket gav det hela en rätt knepig doft.
På Sturecompaniet där festen hölls, blev vi bjudna på tropisk buffé med kyckling, lätthalstrade laxfilébitar (åh herregud så gott!) och diverse smarriga sallader. En med koriander. Och ni vet väl vad jag tycker om koriander.
Himmelrike! -tycker jag om koriander.
Jag och en fasan.
Riktigt dålig bild. Ha ha. Marcus är finast men får ta och gå en kurs i fotande inför nästa gala och jag får dra in magen.
Its a deal.
Så har vi alla dessa bolliknande partycrashers runt omkring mig.
Hmm, ingen mat på andra sidan?

7 kommentarer:

jess sa...

Åh tunikan var ännu finare än du beskrev den;) kram!

Anonym sa...

Hej och tack för dom fina bilderna, jättekul att få se. Skitsnygg tunika! Och bästa bilden är på Marcus och dej, det är ju oftast antingen Milo och du, eller Milo och Marcus eller bara Milo som vi ser. Och det är absolut bra nog! Men kul att se er båda tillsammans på kul och trevlig fest!
Lyssnade precis (strax efter kl 23) på Marcus fina minikrönika, han är ju helt fantastiskt duktig! Du måste vara stolt över honom och hans konst att uttrycka sig i både tal och skrift!
Men - du är skitduktig du också, det har du gett oss fina bevis på här på din blogg!
Ha en trevlig helg!
Kram och god natt//Maggan1

Suzan sa...

snyggt snyggt snyggt!!!!


Vet du förresten om att du har verifieringskod på när man kommenterar, as-irriterande! :(

Anonym sa...

hej jättesnygga kläder o bilder! Pluta inte med munnen, det gör en bekant till mig på alla bilder o klagar sen på fotografen..Marcus var snyggare än på bild 71. Klaga inte på fotograferna , bilderna Jonna , Marcus skickar .Men väljer ju ut vad man vill skicka. hm. Trevlig blogg har du och även Marcus. Krama Milo GO . Tyvärr fotboll im i stan , bara de inte river den . Huliganer avskys av alla. SNYGGT PAR!

Madde (maddepladder) sa...

Jag tror nog snarare att "bollarna" va festsugna än sugna på buffé! Det kanske rent av va riktigt gamla goa kändisar du hade omkring dig :)

Superfint ser håret (och hela du) ut!

Kram

/M

Anonym sa...

Visst är alla dessa plutmunnar en skam för ögat, tycker de själva att de är snygga? Såg Linda Rosing på tv i torsdags och hon är ju värst. Ingen yrkesstolthet hos den kirurg som har skapat hennes överläpp.
Men du, vad fin du är i håret, den färgen passar dig precis! Undrar vilken färg det är?

Kram Tina i Borås

Ditte sa...

Jättefin tunika och snygg - matchande - hårfärg! Du coh Marcus är så fina tillsammans. Håller med Maggan1 att det är roligt att se bilder på er två också.