onsdag 7 oktober 2009

tv-kväll

Grytan blev god!
Det lät kanske lite väl 50-tal det där med att det känns bra att laga mat -måste göra mer av den varan, men det gör ju det, känns bra alltså och gott blir det ju tydligen med. Och gott är gott.
Imorgon ska jag till kiropraktorn och bli än mer knäckt. Ryggen är faktiskt lite bättre och intaget av värktabletterna har minskat. Fortfarande kan jag inte fungera utan dom och att lyfta är ett big no no. Nästa vecka har jag tid till en sjugymnast så jag måste säga att jag är rätt nöjd med utvecklingen även om jag redan saknar afrodansen.
Men tids nog och med nya förstärkta muskler är jag där och skakar rumpa igen.

Nu ska jag fortsätta se på bönderna. Sen blir det Greys.

6 kommentarer:

Thess sa...

Grytor är retro som sjutton, Jonna du är jätteinne, hihi. Och det passar dessutom på hösten :) Matlagning är inte minst terapi för själen ibland också.

Vi går just nu igenom vår första IVF och igår satt jag och läste alla inlägg du taggat med IVF (för tredje gången kanske).

Påminns gång på gång om hur stark och modig du är som varit så öppen och ärlig med hela er resa. Du inger hopp och mod och inspirerar mig. TACK!!

Lycka till hos kiropraktorn!

Anonym sa...

Hej där! Vaddå 50-tal? Inte 17 har det något med årtionden att göra när det är något man gillar! Är i alla fall min åsikt. 50-tal eller 2009 spelar väl kvittar, bara man gillar det man gör ohc att det känns bra! Kul att det blev gott! Jag som bara käkat mackor ikväll, nu blir jag lite avis och sugen. Får kolla i kylen om där finns något extra att stoppa i mig!
Vad skönt att ryggen är lite bättre så att du kan minska antalet värktabletter. Lycka till hos kiropraktorn i morgon och sedan hos sjukgymnasten nästa vecka. Jag ska iväg i morgon igen för nytt träningspass.
Skönt att du får hjälp och behandling så att snart kan börja med din afrodans igen, men ta det lugnt och börja inte för tidigt för då kanske du åker på ett bakslag som du ju inte vill ha!
Har kollat bönderna jag också, ett småtrevligt program tycker jag. Men sen var det makens TV- tur, det var något han skulle se.
Kram och god nattsömn till Er från Maggan1

Carro sa...

Tack för gi-paj receptet. Testade att laga pajen idag - blev sååå god. Uppskattad även av min make och mamma.... fantastiskt gott sa maken! så TACK och gärna fler mummiga recept.

Ditte sa...

Så bra att du ska till sjukgymnast också förutom kiropraktorn. Som en del andra skrivit är det inte fel att konsultera båda sorterna.
Lycka till!

Gråa musen sa...

Har inte komenterat på länge men min lilla mamsing har gått bort. Så det är lite att styra med. Oj vad man saknar. Skönt att höra att du har fått lite planer på uppbyggnad av kroppen. Det är precis vad du har behövt länge. Kram i höstmörkret från en som just nu inte orkar laga mat utan lever på skitmat.

Anonym sa...

Hej Jonna! Du saknar afrodansen du kan ha det ett mål i framtiden. Det förstår jag Afrodans om ett ...Efter att ha fått barn sägs det att kroppen behöver tid att ta igen sig , tiden är individuell. Blir lite fundersam när idrottare nästan springer veckan efter förlossning de kan få betala med kroppsskador i framtiden. Men de har ju sponsorer som tjatar.
Huvusaken du nu får ordning på kroppen det går det vet jag.
Idag ett pass efter skada , för mycket träning,får skylla mig själv.Och pilatesboll bl.a Ibland så stänger jag öronen lika döv som en trotsig unge.Inte ens unikt för en del vuxna när viljan är så stark talar för mig själv. Ikväll Skavlan jag tycker han är toppen.Går ner i vikt vilket ok. Du är toppen tänk på det varje dag . Gud vad hurtig jag låter hjälp.. Men jag menar att du är mycket stark o. Envishet är bra och glöm aldrig krama MILO !GO! Trevlig helg.