torsdag 29 oktober 2009

post-fest

Hemma. Eller på hotell åtminstone sedan en halvtimme lite drygt.
Vad kul det var, både filmen och minglandet efteråt. Riktigt lyckad tillställning om en amatör får bedöma. Röda mattan var något nytt och aningen nervöst. Helt blind blev jag av alla fotoblixtar men det var bara att hänga sig hårt fast vid Marcus och göra just det -hänga med.
Det var god mat och höjden var nog att (tafatt) få stå på viphyllan och titta på alla kännigendisar som var där (alla) och nudda vid Malin Åkerman och hälsa på hennes pappa.

Milo har varit på bästa humöret med mormor och morfar som var och barnvaktade och nu är på väg tillbaka till Gävle. Tänk vilka guldpäron jag har! De är bäst!

Här är ett smakprov på galaparet:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6038815.ab
Bild 71.

Sova nu.
God natt.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad kul att höra! Och som sagt, inte alls det minska avundsjuk är jag ;-)
Ni är ett så urtjusigt par tillsammans, du och Marcus!
Jag är så glad över att ni haft en lyckad kväll och att Milo varit på superhumör tillsammans med mormor och morfar! Och dom är ju helt enastående som fixat den här möjligheten för er att göra något ihop. Krama dom från mig och naturligtvis kramar till dej, Marcus och Milo!
God natt!
//Maggan1

Anna sa...

Så snygg du är på bilden Jonna - man skulle ju kunna tro att det är du som är en "filmstar".
Förresten är ni jättefina båda två.

Anonym sa...

Du har ju FIN färg på håret!!

LT

petrifiedinpink (Maria) sa...

Oj, så fina ni var - och håret är kanon!

Anonym sa...

Vad supersnygg du är Jonna! Håret i "min" färg som jag gillar. Marcus måste vara stolt som en tupp. Fina båda två egentligen men du är snyggast, och kul att det blev en lyckad kväll. Krama MILO och ha en trevlig helg alla tre. Skall inte skälla på Marcus igen, tror jag. Men man vet aldrig.

Ditte sa...

Såg er också på aftonbladet redan i går kväll. Letade igenom bilderna för att se om ni fanns med. Ni var SÅ stiliga och ditt hår är inte alls morotsfärgat! Hoppas få se bild på tunikan, den lät ursnygg.

JennieS sa...

Hallå där.
Du var ju snygg som 17 i håret. Ni var så fina båda två :)
Kram på sig

Maria Moberg sa...

Kan bara instämma med alla föregående "skribenter", ni ser jättefina ut på röda mattan:D
Och kameran älskar verkligen dig Jonna! Ser ju ut som en riktig veteran modell, och både du och Marcus ser värdiga ut där ni står!
Skönt att välsignade lille Milo hade det bra hos mormor och morfar. Sånt är guld värt!
Kram
/Maria

Anonym sa...

Vad fina ni är!Kram Margreth

Emma sa...

Vad kul för er! Ibland behöver man få lite kvalitetstid tillsammans och att då få gå på en sådan rolig tillställning måste ha varit toppen =) Hoppas ni får en mysig helg nu! kram

Sara S sa...

Finfint par!! :)

Anna sa...

Men va fina ni var ihop du och marcus.Kul att ni fick en trevlig vuxen kväll tillsammans.Håret blev riktigt bra passar dej bra.Ha en trevlig helg allihopa!!!

Anonym sa...

Ni är sötast och ser lyckligast ut av alla!
Var rädda om kärleken!!

Anonym sa...

Hihi..nääää, hur kan ni säga att Marcus är snygg på den bilden, han ser ut som en gammal gubbsing;-)Men Jonna, du är söt som socker som vanligt.

Jonna sa...

Hej! Du har så fin kappa, var har du köpt den?

Jeanette sa...

Oh så snygg du är!