torsdag 29 oktober 2009

förberedelser

En tur på cybervågorna på lobbyns dator så här efter frukosten, som var super. Marcus brukar ju äta croissanter åt mig när han är i väg, men idag åt jag 2! helt själv. Med färskost och björnbärssylt. Gott, gott i gott, gott!
Hittade en svart tunika med bronsdetaljer i ringningen igår som får göra mig sällskap på galan. Den, tights, mina nya fina stövlar och en snygg frissa som jag hoppas få till av det röda.
Blir nog bra.
Hoppas jag poå ganska nära håll får se Vince Vaughn och Malin Åkerman. He he! Känner mig som ett barn på väg till godisaffären för första gången. Hollywood är i stan och jag med! Får försöka bära mig världsvant åt så jag inte blir utslängd pga dåligt uppträdande. Ska spana helt försiktigt och se men inte röra. Hoppas jag får med mig Marcus i spaningen. Något säger mig att han inte är lika upphetsad av tanken att spotta kändisar.
Ska snart ta mig en svängom i badet när Miloboy somnat. Kan behövas. Eller inte kan, det behövs!

Ha en fin dag i solen nu!
Hoppas den skiner hos dig.
Höres.

7 kommentarer:

Helene sa...

Vad spännande! Jag vill också gå på röda mattan! :-)

Anonym sa...

Spännande de låter:) Hoppas ni får en trvligt kväll med mycke spottande:)Och för oss som inte är van att ta in på hotell så ofta vad de ju en smart ide att låta andra äta lite åt en. Gött!Lycka till med frisyren. Ha de kul! Kram

Susseribloggeri sa...

Vad rätt åt dig att få gå på gala!!! Njut och ta vara på kvällen!!

Birgitta sa...

Hoppas dagen/kvällen blir bra, det kan vara nåt att minnas! Skulle gärna vara i Dina kläder i kväll.
Kram Birgitta och Herr Nyfiken.

sachikoblog.com sa...

Du vet vad J och jag planerade..att rigga din feststass med kameror så se nu för tusan till att smygfilma/fota, om inte med riktig kamera, så med mobilen åtminstone. Annars tror vi dig inte.. hehehe!
Nu får du snart pallra dig och Milo hit (alla 100 metrarna) innan kattungarna är sålda. ;)

Pöss

Anonym sa...

Underbara hotellfrukostar! Oj vad jag längtar att få välja och vraka bland allt det goda som finns på hotellens frukostbufféer!
Beskrivningen av din klädsel låter ju urtjusigt, hoppas få se lite bilder så småningom! Gala, röda mattan - wow! Avundsjuk? Nej hur kan du tro det?
Hoppas verkligen att Ni får det riktigt trevligt!!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Hoppas ni har en riktigt mysig kväll, ät gott o må bra.